LAST MINUTE REVELION, HOTEL NASLADA, BALCHIK 2018

REVELION 2018 BALCHIK

Perioada 30.12.2017 – 02.01.2018 ( 3 nopti )

Regim de Masa : All Inclusive + Masa Festiva

HOTEL NASLADA 3***

LAST MINUTE  149 EURO   135 euro

 

Localizare: Hotelul Naslada este situat in centrul statiunii Balchik la aproximativ 400 m de plaja in vecinatatea resedintei de vara a familiei regale romane. Aceasta resedinta  include un parc impresionant, cu un gazon de 36 de acri si o gradina botanica, cea de-a doua cea mai mare din Europa, la aproximativ 400 m de plaja. 

Facilitati: Restaurant, gratar, 2 piscine exterioare, fitness, tenis de masa, biliard, sauna, masaj, parcare, schimb valutar.

Camere : Hotelul are 150 camere dotate cu: grup sanitar, TV, telefon, balcon.

NOU: Hotelul a fost renovat 2017 si a schimbat tot mobilierul din camere si apartamente.Servicii si facilitati:
Hotel Naslada are un restaurant, gratar specializat în pregatirea bucatelor bulgaresti si un bar cu o mare selectie de bauturi. Pentru toti cei care au o vacanta in hotel exista doua piscine, o sala de fitness, o masa-tenis, biliard, sauna, masaj. Ghizii va pot oferi excursii cu diferite destinatii, precum orasele Varna, Dobrici, Nesebar, Capul Kaliakra, manastirea Aladja sau restaurante cu specific national, cântece, dansuri, dansuri pe carbuni aprinsi, de care sa va bucurati pana dimineata.

Grad maxim de ocupare : 2 adulti + 1 copil ( 2 – 12 ani ) / 3 adulti

SERVICII INCLUSE:

 • cazare: 3 nopti la Hotel NASLADA 3*+
 • regim de masa: all inclusive
 • asistenta turistica
 • cina festiva de Revelion (meniu fix )

NU SUNT INCLUSE:

 • transport autocar optional la cerere ( 30 euro )
 • asigurare medicala de calatorie si asigurarea storno (optionale, dar recomandate)

Reduceri :

 • Copiii pân? la 1,99 ani - gratuit cu doi adul?i in camera.
 • Copii de la 2 la 11,99 ani, pe pat suplimentar cu 2 adulti in camera - 50% din pre?ul de baz?.
 • Al treilea adult pe pat suplimentar - 80% din pre?ul de baz?.
 • SNGL - pretul de baz?a+ 70% din pretul de baza.
 • 1 adult + 1 copil (2 -11,99 ani) în camera dubla achita: 100% + 70%
 • 1 adult + 2 copii (2 -11,99 ani) în camera dubla achita: 100% + 70% + 50%
 • 2 adulti + 1 copil (2 -11,99 ani) în camera dubla pe pat suplimentar achitt: 100% + 100% + 50%.

Menu Cina Festiva:

 • Aperitiv rece si cald - fel principal, produse de patiserie tradiionala, placinta cu ravas (Banitza), desert. Bauturi: bauturi racoritoare (1 bautura racoritoare si o apa minerala), rachiu Bulgaria (rakia 50 ml), vin alb sec - selectie speciala sticla (500 ml), vin rosu sec - selectie speciala – (500 ml), o sticla de vin spumant (produsele alimentare si bauturi suplimentare se platesc), animatie, show live, petrecere cu DJ.

Concept All Inclusive:

 • Mic dejun:30 – 09.30 (bufet suedez).
 • Pranz:00 - 14.00 (bufet suedez) - varietate de preparate bulgaresti ?i internationale: salate, supe, feluri principale, deserturi. Diverse bauturi locale la alegere.
 • Cina:30. - 21.30 (bufet suedez) - varietate de preparate bulgaresti si internationale. Diverse bauturi locale la alegere.
 • Cina festiva de Revelion pe data de 31.12.2017, începe la ora 20.00 pâna la 04.30.
 • 01.2018: 10.30 - 14.00 - Bufet Brunch festiv in restaurant;
 • 01.2018: 09.30 – 12.30 – mic dejun + prinz.

Politica de  plata :

 • 50% avans imediat dupa confirmare;
 • 50% diferenta pana la 15.11.2017;
 • Plata integrala imediata pentru rezervari efectuate si confirmate dupa 15.11.2017.

Politica de anulare:

 • Pentru anulari ale oricaror rezervari efectuate pana la 20.11.2017 - nici o penalizare;
 • Pentru anulari ale oricaror rezervari efectuate dupa 21.11.2017 - 100% penalizare;
 • No show - 100% penalizare.

NOTE:

Plecarile se fac la orele: - 06.30 GARA DE NORD (COLOANE )
Turistii trebuie sa se prezinte la locul de imbarcare cu minim 20 de minute inaintea orei anuntate.
Pentru oferta early booking , in momentul rezervarii se va achita un avans de 50% din valoarea pachetului in termen de 48 ore, urmand ca diferenta de 50% sa se achite pana la expirarea EB. . Daca nu se achita avansul in termenul mentionat, rezervarea se va anula. În cazul în care turistul renun?? din vina sa la pachetul de servicii turistice, el va fi penalizat conform termenelor din contract.
Pentru ofertele speciale: last minute, first minute, in momentul rezervarii pachetul turistic se achita integral, in 48 ore. Daca nu se achita in termenul mentionat, rezervarea se anuleaza. Nu sunt permise modificari sau anulari, penalizarea este de 100%.
Agentia touroperatoare nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la frontiera de a primi turistul pe teritoriul respectiv sau de a-i permite acestuia parasirea tarii. Nerealizarea programului din culpa turistilor nu implica raspunderea agentiei touroperatoare.
Pentru trecerea frontierei turistii sunt obligati sa prezinte pasaportul sau cartea de identitate avand valabilitate minim 6 luni de la data inceperii calatoriei. Minorii sub 14 ani sunt obligati sa prezinte la trecerea frontierei pasaportul.
Minorii neinsotiti de ambii parinti au obligatia de a prezenta la trecerea frontierei acordul legalizat la notariat in original si copie al parintelui sau parintilor care nu ii insotesc in excursie iar insotitorul acestora trebuie sa aibe cazier judiciar. In cazul minorilor insotiti de unul dintre parinti iar acesta din urma face dovada Hotararii Judecatoresti Definitiva si Irevocabila prin care minorul i-a fost incredintat, trebuie sa prezinte doar acest document in original si copie. Neprezentarea acestor documente atrage nepermiterea minorilor de a parasi tara iar agentia touroperatoare un raspunde de consecinte.
Plata se poate efectua atat in euro cat si in lei. Daca suma ce ar trebui platita in euro se achita in lei atunci se va calcula la cursul BNR+ 2%. Tarifele includ TVA si comisionul agentiei.
Intrarea la cazare se face incepand cu orele 14.00, iar eliberarea camerelor se face in ziua plecarii la orele 9.00.
Agentia de turism touroperatoare isi rezerva dreptul de a efectua modificari programului (dar neafectand intregirea lui) si a serviciilor (autocar, hotel, restaurant). Tarifele excursiilor optionale sunt orientative in functie de cele comunicate de agentia  partenera. In cazul evenimentelor aparute pe parcursul desfasurarii excursiei, agentia touroperatoare raspunde in limita prevederilor contractuale cu prestatorii de servicii (transportatori, hotelieri, unitati de alimentatie publica, ghizi si insotitori de grup, parteneri locali, intermediari) si a normelor legale in vigoare.