EuropaCehiaPraga

CAPITALE IMPERIALE 6 ZILE

  CAPITALE IMPERIALE 6 ZILE

GRATIS: Excursie la Karlovy Vary

 Budapesta – Viena – Praga – Bratislava – Karlovy Vary

28.07.2018 =279 eur

01.10.2018= 265eur

 

Ziua I 

Plecare ora 07.00. din Bucuresti de la statia de metrou Timpuri Noi din Bucuresti pe traseul Pitesti – Sibiu – Arad -  Budapesta sosire in cursul serii. Cazare la hotel 3* in zona Budapesta. Daca ora permite, vom face croaziera pe Dunare (15 euro).

 Ziua II

Mic dejun.  Plecare spre Viena unde vom face un tur panoramic al Ringului pentru a vedea Parlamentul, Primaria, Opera, biserica Votiva si roata mare din Prater. Vom continua cu un tur pietonal de  la Palatul Hoffburg la catedrala Sf. Stefan. Timp liber pentru cumparaturi. Continuarea drumului spre Praga. Cazare la hotel 3***.

 Ziua III

Mic dejun. Tur pietonal in centrul istoric al Orasului de Aur: Palatul Regal, catedrala Sf. Vitus, manastirea Loretta, podul Carol, Piata Venceslas si multe altele. Timp liber pentru vizite individuale. Cazare la acelasi hotel 3*.

Ziua IV

Mic dejun. Vom parcurge valea Elbei traversand „Elvetia Saxona” pana la Dresda, unde vom vizita muzeul Zwinger, Opera Semper, Catedrala, Frauen Kirchen si altele. Vom continua cu o deplasare la Karlovy Vary, unde vom vizita celebra statiune cu ape termale. Cazare la acelasi hotel. In cursul serii, putam participa , optional, la o cina festiva cu program folcloric, mancaruri traditionale si bauturi … fara limita.

 Ziua V

Plecare spre Budapesta cu un popas in Bratislava unde vom vizita centrul istoric al celei mai mici capitale

a Imperiului Habsburgic. Cazare la hotel 3*. Optional, cina ungureasca la Borkatakomba.

 Ziua VI

Mic dejun. Plecare spre Bucuresti, cu sosire in cursul serii, functie de conditiile de trafic.

 TARIFUL INCLUDE:

- 5 nopti cazare cu mic dejun;

- Transport cu autocar  licentiat pentru curse internationale;

- Insotitor de grup pe timpul deplasarii;

- Vizite la obiectivele turistice cuprinse in program, fara taxe de intrare

- Excursie Karlovy Vary

 TARIFUL NU INCLUDE:

- Biletele de intrare la obiectivele turistice, excursiile optionale

- Asigurarea medicala de calatorie, asigurarea storno- Seara ungureasca la Borkatakomba: 30 euro;

- Croaziera pe Dunare la Budapesta:15 euro/ persoana;

- Seara ceheasca: 35 euro/ persoana;

- Ghizii locali: 5 euro/ persoana/ tur (obligatoriu la Praga Dresda si Karlovy Vary).

- Croaziera pe Vltava: 15 euro/ persoana.

 Conditii de plata  rezervarile cu reducere early booking.

Confirmarea rezervarii se va face doar in baza platii avansului de 20% din valoarea totala a serviciilor in maxim 3 zile de la emiterea facturii. Diferenta de 80% se va achita astfel: 30% pana la expirarea perioadei de Early Booking specificata in oferta, iar diferenta de 50% cu 21 zile inaintea datei de plecare.

 OBSERVATIE: Anularea excursiei datorata nerealizarii grupului minim de 30 persoane implica informarea turistului cu 15 zile inaintea plecarii.

 Puncte de imbarcare:

Bucuresti

Statia de metrou Timpuri Noi

07:00

Pitesti

Bascov - PETROM

09:00

Rm. Valcea

Benzinaria Dacos

10:00

Sibiu

parcare PETROM-CALEA SURII MARI, langa targ

12:00

Sebes

Casa de cultura “LUCIAN BLAGA”

13:00

Deva

Magazinul BILA

15:00

Arad

Gara Centrala

 

 La excursiile cu autocarul, derulate in afara Romaniei, pentru turistii care au domiciliul in urmatoarele judete se acorda urmatoarele reduceri:

JUDETELE – 10 E, turistilor din judetele: BISTRITA-NASAUD, BRAILA, BUZAU, CONSTANTA, COVASNA, HARGHITA, MEHEDINTI, SATU MARE, SALAJ, SIBIU, SUCEAVA, VALCEA, ALBA, ARAD, BACAU, BOTOSANI, GALATI, HUNEDOARA, IASI, MARAMURES, NEAMT, TULCEA, VASLUI, VRANCEA.

 NOTE:

Conform normelor internationale este interzis accesul autocarelor in zonele turistice , accesul facandu-se doar pietonal sau cu mijloace de transport in comun (tram, pullman),

-Ghidul roman conform normelor europene nu are voie sa dea explicatii la obiectivele turistice.

-Excursiile optionale precum si alte servicii turistice care nu sunt mentionate in  “Pretul include“ vor fi achizitionate de la insotitorul de grup, iar in cazul in care turistul nu se prezinta la programul optional achizitionat, din alte motive decat cele de sanatate atestate de medicul local, turistului nu i se va rambursa suma platita!

-Pachetele turistice se pot plati si in lei la cursul BNR  din data efectuarii platii +2% - coeficient de risc valutar.

-Programul excursiei poate fi modificat de catre agentia de turism organizatoare (touroperatoare)   (efectuandu-l in integralitatea lui) si a serviciilor (autocar, hotel, restaurant, etc.) oferind servicii sililare,  in situatii exceptionale.

-Agentia NU raspunde in cazul in care autoritatile de la punctele de frontiera si/sau ambasadele refuza primirea / acordarea vizei, si/sau parasirea  teritoriului.

-Clasificarea unitatilor de cazare dintr-o alta tara corespund  normelor  locale de clasificare.

-In cazul in care cazarea nu este facuta la unitatea de cazare specificata in program, agentiei ii revine datoria de a caza turistii la conditii  similare celor contractate.

- Pentru minorii care sunt insotiti de un singur parinte, acesta va trebui sa prezinte, politiei de frontiera, acordul parental al celuilat parinte, care nu insoteste minorul – acordul se obtine de la notariat. Minorii care calatoresc neinsotiti de nici unul dintre parinti trebuie sa prezinte acordul ambilor parinti, iar persoana care ii insoteste, trebuie sa prezinte cazier judiciar. Pentru mai multe informatii va rugam sa accesati www.politiadefrontiera.ro!

-Pentru trecerea punctelor vamale va rugam sa aveti in posesia  dvs. pasaportul turistic / cartea de identitate valabil/?  minim 6 luni de la data iesirii din tara!

-In cazul in care turistul detine act de identitate tip buletin (cu file) agentia vanzatoare este obligata sa informeze turistul ca la punctele de trecere a frontierelor nu se accepta acest tip de document ce atesta identitatea turistului!

-Pentru rezervarile efectuate in perioada de reducere  si/sau  de acordare a bonusurilor, acestea nu permit anulari.

-Turistii care au achizitionat un pachet turistic ce include transportul, sunt rugati sa se prezinte cu 20 minute inainte de ora stabilita. GRUPUL NU VA ASTEPTA TURISTUL / TURISTII  CARE  INTARZIE LA IMBARCARE!

-DE RETINUT!!! Intrarile la cazare se fac dupa ora 12:00. Iesirile de la cazare se fac la ora 10:00.