PASTE PARALIA KATERINI 2018

PASTE

PARALIA KATERINI – PERLA MARII EGEE

06.04 - 09.04.2018, 3 NOPTI, AUTOCAR

KALAMBAKA – SALONIC – Manastirea DIONYSOS

Ziua 1 - Vineri 06.04.2018(ora 07.00) Plecare de la statia de metrou Timpuri Noi pe traseul Bucuresti - Giurgiu – Sofia –Kulata – Paralia. Cazare in Paralia.

Ziua 2 - Sambata 07.04.2018 Mic dejun. Optional excursie in statiunea Kalambaka pentru vizitarea manastirii suspendate Meteor si popas la Zindros centru de comercializare si confectionare a icoanelor si a altor obiecte de cult religios (20 euro/pers). Pe traseu vizita la Sf.Paraschiva – loc sfant pentru alinarea durerilor. Cazare in Paralia

 Ziua 3 - Duminica 08.04.2018. Mic dejun. Bonus vizita Salonic: Sf.Dumitru (Moastele Sf.Dumitru) si tur de oras pe traseul :Agora Romana, Arcul lui Galerius, Rotonda, Bulevardul Egnatia, Bd.Expozitiei, Turnul Alb, Piata Aristotel, statuile ecvestre Constantin cel Mare si Alexandru cel Mare. Cazare in Paralia.

 Masa festiva de PASTE

Se plateste extra 28 euro/pers

 Ziua 4. Marti 08.04.2018 Mic dejun. Plecare din Paralia Katerini, traversarea Bulgariei- Ruse – Giurgiu. Sosire in conditii normale de vreme, trafic, formalitati vamale, etc, aprox.ora 22.00, in Bucuresti – statia de metrou Timpuri Noi.

 PRET  149 euro/pers

 Nota: In cazul unui grup mai mic de 30 pers, agentia isi rezerva dreptul de a anula programul;

 Atentie: taxa de statiune se achita la receptia hotelului aproximativ 0.50€-2.00€/camera/noapte;

 PRETUL INCLUDE

  • 3 cazari cu mic dejun.
  • Transport cu autocar minim 2* cu aer conditionat, taxe stradale si parcari.
  • Excursia tur si vizita oras Salonic
  • Servicii ghid roman

PRETUL NU INCLUDE

  • Bilete de intrare pt.vizitarea obiectivele turistice(muzee, asezaminte de cult, etc) si nici ghizi pentru acestea.
  • MASA FESTIVA DE PASTE 28 euro/pers
  • Asigurare storno si medicala(optionale), dar recomandate de agentie.

Hotel Ilion 2*(sau similar) – este situat in Paralia Katerini la 50 de metri de plaja.

Brand nou, cu un decor clasic noi oferim 21 de camere de lux, dotate cu tot ce este necesar pentru a face ?ederea dumneavoastr? confortabil? ?i pl?cut?. Toate camerele au baie proprie, uscator de par, televizor, telefon, radio, frigider si aer conditionat.

Alte facilitati: Hotelul dipune de salon de mic dejun, cafenea, parcare si receptie 24 de ore. La parter pute?i sa va bucurati de un mic dejun bogat la bufet ?i sa va relaxa?i la o cafea sau o b?utur? la Cafe-barul nostru 24 de ore.

Hotelul este deschis pe tot parcursul anului, camerele fiind utilate cu calorifere. Plaja: La 50 m, cu nisip.

 NOTE:

Conform normelor internationale este interzis accesul autocarelor in zonele turistice , accesul facandu-se doar pietonal sau cu mijloace de transport in comun (tram, pullman),

-Ghidul roman conform normelor europene nu are voie sa dea explicatii la obiectivele turistice.

-Excursiile optionale precum si alte servicii turistice care nu sunt mentionate in  “Pretul include“ vor fi achizitionate de la insotitorul de grup, iar in cazul in care turistul nu se prezinta la programul optional achizitionat, din alte motive decat cele de sanatate atestate de medicul local, turistului nu i se va rambursa suma platita!

-Pachetele turistice se pot plati si in lei la cursul BNR  din data efectuarii platii +2% - coeficient de risc valutar.

-Programul excursiei poate fi modificat de catre agentia de turism organizatoare (touroperatoare)   (efectuandu-l in integralitatea lui) si a serviciilor (autocar, hotel, restaurant, etc.) oferind servicii sililare,  in situatii exceptionale.

-Agentia NU raspunde in cazul in care autoritatile de la punctele de frontiera si/sau ambasadele refuza primirea / acordarea vizei, si/sau parasirea  teritoriului.

-Clasificarea unitatilor de cazare dintr-o alta tara corespund  normelor  locale de clasificare.

-In cazul in care cazarea nu este facuta la unitatea de cazare specificata in program, agentiei ii revine datoria de a caza turistii la conditii  similare celor contractate.

- Pentru minorii care sunt insotiti de un singur parinte, acesta va trebui sa prezinte, politiei de frontiera, acordul parental al celuilat parinte, care nu insoteste minorul – acordul se obtine de la notariat. Minorii care calatoresc neinsotiti de nici unul dintre parinti trebuie sa prezinte acordul ambilor parinti, iar persoana care ii insoteste, trebuie sa prezinte cazier judiciar. Pentru mai multe informatii va rugam sa accesati www.politiadefrontiera.ro!

-Pentru trecerea punctelor vamale va rugam sa aveti in posesia  dvs. pasaportul turistic / cartea de identitate valabil/?  minim 6 luni de la data iesirii din tara!

-In cazul in care turistul detine act de identitate tip buletin (cu file) agentia vanzatoare este obligata sa informeze turistul ca la punctele de trecere a frontierelor nu se accepta acest tip de document ce atesta identitatea turistului!

-Pentru rezervarile efectuate in perioada de reducere  si/sau  de acordare a bonusurilor, acestea nu permit anulari.

-Turistii care au achizitionat un pachet turistic ce include transportul, sunt rugati sa se prezinte cu 20 minute inainte de ora stabilita. GRUPUL NU VA ASTEPTA TURISTUL / TURISTII  CARE  INTARZIE LA IMBARCARE!

-DE RETINUT!!! Intrarile la cazare se fac dupa ora 12:00. Iesirile de la cazare se fac la ora 10:00.