THASSOS VILA MOLOS 2* LIMENARIA

 OFERTA SEJUR INSULA THASSOS 2018

HOTEL/STUDIOS MOLOS 2* - Limenaria

Plecari incepand cu 25.05.2018, in fiecare VINERI

REDUCERI EARLY BOOKING, cu plata in 7 zile de la confirmare

*30% pana la 15.12 ( Numai cu transport)

*20% pana la 31.01( Numai cu transport

Rezervarile cu reducere Early booking nu se pot anula, iar singurele,modificari acceptate sunt inlocuiri/ adaugari de persoane.

  Insula Thassos este cea mai Nordica si cea mai verde insula din Marea Egee, asezata in apropierea tarmurilor Macedoniei de Est, la 6 mile marine de portul Keramoti.
Statiunea Limenaria Limenaria este un oras situat la 42 de kilometri de Limenas, principalul port al insulei Thassos si de asemenea capital insulei si la 24 de kilometri de portul Prinos. Este cel de-al doilea oras ca marime din insula Thassos si este situat in partea de sud-vest a insulei, cu fata spre Muntele Athos. Limenaria este un loc foarte cautat ca destinatie turistica datorita faptului ca aici s-au pastrat mare parte din traditiile si cultura greceasca. Turistii au la dispozitie o multime de cafenele, baruri, magazine, tavern si restaurant unde pot savura mancare traditional greceasca.
Hotel/ Studios Molos  este situat in statiunea Limenaria, pe faleza statiunii, la 20  m de mare. Hotelul are 3 studiouri duble si 2 studiouri qvadruple. O parte din camere au vedere la mare. Camerele  dispun de TV, aer conditionat (contra cost), grup sanitar, balcon si chicineta. Curatenia in camera se face o data pe saptamana, la inceputul sejurului.
Facilitati:  restaurant, terasa pe malul marii, parcare in apropierea hotelului.

    DESCRIERE PROGRAM:    

Vineri – Plecare  din Brasov – Benzinaria MOL CaleaBucuresti, ora 16.00.

               Plecare din Bucuresti–  ora 20.00. Traseu de noapte.

Sambata – Sosire in Thassos in jurul orei 11:00, in functie de destinatie. Cazarea se face incepand aproximativ cu ora 14:00.

Duminica – Vineri – Timp liber pentru baie, plaja si excursii optionale.

Sambata – Eliberarea camerelor pana la 09:00. Timp liber pentru ultimele cumparaturi. Plecare spre tara aproximativ ora 15:00.

Duminica – Sosirea in Bucuresti va fi in jurul orei 6.00, iar in Brasov ora 9.30, in functie de trafic si formalitati vamale.

PACHET INDIVIDUAL - 7 NOPTI                                EURO/ pers./ pachet

DATE INTRARE LA CAZARE

26.05;

02.06;

15.09

09.06;

16.06;

08.09;

23.06;

      30.06;

25.08;

01.09

07.07;

14.07;

21.07;

     18.08

28.07;

04.08;

11.08

22.09

Loc in studio

90

120

135

150

175

70

Supliment single

75

90

100

115

125

60

A 3-a pers. > 12 ani

52

63

70

80

90

40

Copii 6 - 11.99 ani

33

40

45

45

50

25

Copil< 5.99 ani in camera 2 adulti

GRATUIT

TARIFUL INCLUDE:

NU SUNT INCLUSE:

 

·         7 nopticazare la HOTEL/ STUDIOS MOLOS   2**

·         

·         Asistenta turistica in limba romana.

·         Transport cu autocar clasificat international sau midibus, dotat cu aer conditionat, instalatie audio-video,  2 soferi

·         Insotitor de grup pe toata perioada deplasarii

·         Asigurarea medicala de calatorie sau storno (optionale, dar recomandate)

·         Aer conditionat: 5 Euro/ zi/ camera (se achita la fata locului)

·         Excursiile optionale

·         Mesele

·         Taxa de Ferryboat: aprox. 5 Euro/ pers./ sens (se achita la fata locului)

·         Taxa locala de statiune, se achita la fata locului

 

                 

 

OPTIONAL: TRANSPORT AUTOCAR (tarif/ persoana)

DESTINATIE

TARIF

TARIF

One Way

RUTA

THASSOS

65 EURO

52 EURO

Bucure?ti – Giurgiu – Ruse – Sofia – Promachonas – Serres – (Amfipoli – NeaVrasna) – Keramoti – Thassos

La cerere: 

Supliment locuri preferentiale fata (rd 1 si 2): 10 euro/ persoana/ dus - intors*
*
Locurile se atribuie in ordinea primirii rezervarilor pentru fiecare cursa, incepand cu al 3-lea rand din autocar;
Supliment retur la 2 saptamani:  25 euro/ persoana.
Reducere locuri ultima bancheta (daca se solicita in mod expres la rezervare) : 5 euro/ persoana/ dus - intors

NOTE:

Se are in vedere operarea cursei cu doua autocare saptamanal, cu plecare din Bucuresti; functie de rezervarile pe fiecare serie, un autocar va merge pe traseul de est,  iar celalalt pe traseul de vest ; asadar pentru unele locatii se va proceda la transbordarea turistilor dintr-un autocar in altul, la Bucuresti sau la Limenas; din acest motiv, ca si datorita conditiilor de trafic, orele sunt informative, iar turistii sunt rugati sa se prezinte la locurile de imbarcare cu 15 minute inaintea orei anuntate pentru plecare. Locurile de debarcare/imbarcare sunt in zonele centrale ale localitatilor, la soseaua/strada principal ori in apropierea hotelurilor importante care permit acces facil cu autocarul. Nu putem asigura lasarea/preluarea turistilor la fiecare unitate de cazare in parte.
Imbarcarile pentru retur din Thassos se vor efectua sambata intre orele 15.00 – 16.00, din locurile unde au fost lasati turistii; orele exacte de preluare urmeaza a fi communicate fiecarui turist de catre ghidul insotitor/reprezentantul local.
Locurile de debarcare/imbarcare sunt in zonele centrale ale localitatilor, la soseaua/strada principal ori in apropierea hotelurilor importante care permit acces facil cu autocarul. Nu putem asigura lasarea/preluarea turistilor la fiecare unitate de cazare in parte.

Turistii sunt rugati sa se prezinte la locurile de imbarcare cu 15 minute inaintea orei anuntate pentru plecare.

ATENTIE: GRUPUL NU VA ASTEPTA TURISTII CARE INTARZIE LA IMBARCARE!!

Agentia de turism alaturi de transportator se angajeaza sa depuna toate eforturile pentru a transporta turistul ?i bagajul cu promptitudinea rezonabila. Orarul este informativ si poate suferi modificari. Agentia de turism organizatoare nu isi asuma nici o raspundere pentru efectuarea altor conexiuni care nu privesc serviciile mentionate mai sus.

Turistul este obligat s? se asigure ca poseda toate documentele necesare efectuarii calatoriei, sa le prezinte autoritatilor de la frontier si sa fie la locul de intalnire la ora comunicata de reprezentantul agentiei.

In ziua de miercuri dinaintea fiecarei plecari, agentia va comunica pe e-mail atat turistilor care au facut rezervari pentru seria respectiva, ultimele detalii privind plecarea: numar autocar sau insemnele distinctive, numele si numarul de telefon al ghidului, ora exacta de plecare; daca dintr-un motivsau altul cu 24 ore inaintea plecarii turistul nu a intrat in posesia acestor informatii, este obligat sa contacteze agentiapentru a-i fi communicate detaliile necesare.

Solicitarea unei rezervari ferme implica automat acceptarea Conditiilor Generale de Transport cu Autocarul, ce fac parte integranta din aceasta oferta.