THASSOS VILA STELA 2* POTOS

OFERTA SEJUR INSULA THASSOS 2018

Vila Stella 2* Potos

Plecari incepand cu 25.05.2018, in fiecare VINERI

REDUCERI EARLY BOOKING, cu plata in 7 zile de la confirmare

 *30% pana la 15.12 ( Numai cu transport)

*20% pana la 31.01( Numai cu transport

Rezervarile cu reducere Early booking nu se pot anula, iar singurele,modificari acceptate sunt inlocuiri/ adaugari de persoane.

Insula Thassos este cea mai Nordica si cea mai verde insula din Marea Egee, asezata in apropierea tarmurilor Macedoniei de Est, la 6 mile marine de portul Keramoti.
Statiunea Potos este asezata in partea de sud a insulei, este o locatie pitoreasca cu plaja cu nisip fin si apa marii foarte curate si limpede. Este o statiune care vibreaza atat in timpul zilei cat si in timpul noptii. Cei ce vin aici in mod sigur nu se vor plictisi.
Vila Stela este situata in statiunea Potos, la o distanta de cca. 500 m de malul marii, pe drumul spre Teologos. Vila dispune de un numar de 6 studiouri cu 2 si 3 paturi. Amplasata intr-o zona linistita a statiunii, avand curte pentru masa si gratar, nu foarte departe de central statiunii. Studiourile dispun de TV, aer conditionat (contra cost – doar in anumite camere), grup sanitar, balcon si kitchineta. Curatenia in camera se face la fiecare intrare la cazare.

DESCRIERE PROGRAM:

Vineri – Plecare  din Brasov – Benzinaria MOL Calea Bucuresti, ora 16.00.

Plecare din Bucuresti, ora 20.00. Traseu de noapte.

Sambata – Sosire in Thassos in jurul orei 11:00, in functie de destinatie. Cazarea se face incepand aproximativ cu ora 14:00.

Duminica – Vineri – Timp liber pentru baie, plaja si excursii optionale.

Sambata – Eliberarea camerelor pana la 09:00. Timp liber pentru ultimele cumparaturi. Plecare spre tara aproximativ ora 15:00.

Duminica – Sosirea in Bucuresti va fi in jurul orei 6.00, iar in Brasov ora 9.30, in functie de trafic si formalitati vamale.

PACHET INDIVIDUAL - 7 NOPTI                                EURO/ pers./ pachet

DATE INTRARE LA CAZARE

26.05;

02.06;

15.09

09.06;

16.06;

08.09;

23.06;

30.06;

25.08;

01.09

07.07;

14.07;

21.07;

     18.08

28.07;

04.08;

11.08

22.09

Loc in studio

60

80

95

110

120

50

Supliment single

48

60

70

80

90

40

A 3-a pers. > 12 ani

35

45

50

50

55

30

Copii 6 - 11.99 ani

20

25

30

30

35

15

Copil< 5.99 ani in camera 2 adulti

GRATUIT

Ca modificari sunt acceptate doar schimbarile de nume. 

TARIFUL INCLUDE:

NU SUNT INCLUSE:

·         ·         7 nopti cazare la VILA STELLA  2**

·                  Asistenta turistica in limba romana.

·         Transport cu autocar clasificat international sau midibus, dotat cu aer conditionat, instalatie audio-video,  2 soferi

·         Insotitor de grup pe toata perioada deplasarii

·         Asigurarea medicala de calatorie sau storno (optionale, dar recomandate)

·         Aer conditionat: 5 Euro/ zi/ camera

·         Excursiile optionale

·         Mesele

·         Taxa de Ferryboat: cca 5 Euro/ pers./ sens (se achita la fata locului)

·         Taxa locala de statiune, se achita la fata locului.

OPTIONAL: TRANSPORT AUTOCAR (tarif/ persoana)

DESTINATIE

TARIF

TARIF

One Way

RUTA

THASSOS

65 EURO

52 EURO

Bucure?ti – Giurgiu – Ruse – Sofia – Promachonas – Serres – (Amfipoli – NeaVrasna)– Keramoti – Thassos

La cerere: 

Supliment locuri preferentiale fata (rd 1 si 2): 10 euro/ persoana/ dus - intors;
*
Locurile se atribuie in ordinea primirii rezervarilor pentru fiecare cursa, incepand cu al 3-lea rand din autocar;
Supliment la retur la 2 saptamani:  25 euro/ persoana.
Reducere locuri ultima bancheta (daca se solicita in mod expres la rezervare) : 5 euro/ persoana/ dus - intors

NOTE:

Se are in vedere operarea cursei cu doua autocare saptamanal, cu plecare din Bucuresti; functie de rezervarile pe fiecare serie, un autocar va merge pe traseul de est iar celalalt pe traseul de vest ; asadar pentru unele locatii se va proceda la transbordarea turistilor dintr-un autocar in altul, la Bucuresti sau la Limenas; din acest motiv, ca si datorita conditiilor de trafic, orele sunt informative, iar turistii sunt rugati sa se prezinte la locurile de imbarcare cu 15 minute inaintea orei anuntate pentru plecare. Locurile de debarcare/imbarcare sunt in zonele centrale ale localitatilor, la soseaua/strada principal ori in apropierea hotelurilor importante care permit acces facil cu autocarul. Nu putem asigura lasarea/preluarea turistilor la fiecare unitate de cazare in parte.

Imbarcarile pentru retur din Thassos se vor efectua sambata intre orele 15.00 – 16.00, din locurile unde au fost lasati turistii; orele exacte de preluare urmeaza a fi communicate fiecarui turist de catre ghidul insotitor/reprezentantul local.

Locurile de debarcare/imbarcare sunt in zonele centrale ale localitatilor, la soseaua/strada principal ori in apropierea hotelurilor importante care permit acces facil cu autocarul. Nu putem asigura lasarea/preluarea turistilor la fiecare unitate de cazare in parte.
Turistii sunt rugati sa se prezinte la locurile de imbarcare cu 15 minute inaintea orei anuntate pentru plecare.

ATENTIE: GRUPUL NU VA ASTEPTA TURISTII CARE INTARZIE LA IMBARCARE!!

Agentia de turism alaturi de transportator se angajeaza sa depuna toate eforturile pentru a transporta turistul ?i bagajul cu promptitudinea rezonabila. Orarul este informativ si poate suferi modificari. Agentia de turism organizatoare nu isi asuma nici o raspundere pentru efectuarea altor conexiuni care nu privesc serviciile mentionate mai sus.
Turistul este obligat s? se asigure ca poseda toate documentele necesare efectuarii calatoriei, sa le prezinte autoritatilor de la frontier si sa fie la locul de intalnire la ora comunicata de reprezentantul agentiei.

In ziua de miercuri dinaintea fiecarei plecari, agentia va comunica pe e-mail atat turistilor care au facut rezervari pentru seria respectiva, ultimele detalii privind plecarea: numar autocar sau insemnele distinctive, numele si numarul de telefon al ghidului, ora exacta de plecare; daca dintr-un motivsau altul cu 24 ore inaintea plecarii turistul nu a intrat in posesia acestor informatii, este obligat sa contacteze agentiapentru a-i fi communicate detaliile necesare.
Solicitarea unei rezervari ferme implica automat acceptarea Conditiilor Generale de Transport cu Autocarul, ce fac parte integranta din aceasta oferta.