SEJUR TURCIA KUSADASI HOTEL COASTLIGHT 4*, ALL

SEJUR KUSADASI 2017

HOTEL COASTLIGHT 4****

NEW CONCEPT!! ALL INCLUSIVE!!!
RENOVAT NOU!

7 nopti + ALL INCLUSIVE

Acte necesare : pasaport  valabil minim 6 luni de la data plecarii

Data plecare

 

Tarif EB 20% pana la 30.04.2017

7 nopti cazare + masa ALL INCLUSIVE

Tarif standard

7 nopti cazare + masa ALL INCLUSIVE

02.iun

168 EURO

201 EURO

09.iun

189 EURO

227 EURO

16.iun

218 EURO

261 EURO

23.iun

218 EURO

261 EURO

30.iun

218 EURO

261 EURO

07.iul

281 EURO

337 EURO

14.iul

281 EURO

337 EURO

21.iul

281 EURO

337 EURO

28.iul

281 EURO

337 EURO

04.aug

281 EURO

337 EURO

11.aug

281 EURO

337 EURO

18.aug

281 EURO

337 EURO

25.aug

218 EURO

201 EURO

01.sep

218 EURO

201 EURO

08.sep

218 EURO

201 EURO

Optional transport autocar 70 euro plecare in fiecare vineri

Intrarea la cazare pentru individuali se face in fiecare (Sambata) sau in alte zile (la cerere)

Suplimente/Reduceri:

 • Supliment camera SGL : 50% din cazare
 • Primul copil 0-11.99 ani : gratis, in camera cu 2 adulti (achita doar transportul 65 euro)
 • Al doilea copil 0-02.99 ani : gratis, in camera cu 2 adulti (achita doar transportul 65 euro)
 • Al 3 lea adult in camera DBL: reducere 30% din cazare

PRETUL INCLUDE :                                                              

 • Loc in camera DBL cazare la Hotelul Coastlight 4**** (coastlighthotel.com) cu all inclusive.
 • Asistenta turistica in statiune
 • Insotitor de grup pe timpul deplasarii

PRETUL NU INCLUDE :

 • Transport cu autocar clasificat, A/C, 2 soferi 70 euro
 • Asigurarea medicala de calatorie
 • Programe optionale
 • Transfer cu ferry-boatul 5 euro/pers/sens
 • Hotelul COASTLIGHT 4* se afla la 6 km de central Kusadasi, la 85 km de Aeroprotul din Izmir, pe plaja proprie.In cadrul hotelului sunt 65 de camere dintre care 60 standard si 5 apartamente. Toate camerele sunt dotate cu: aer conditionat, balcon, telefon direct, baie cu dus, TV satelit, minibar contra cost, uscator de par, seif ( contra cost). Apartamentele au Jacuzzi in baie si o zona de relaxare. Tarifele nu sunt diferentiate in functie de vederea camerei. Camerele standard cu vedere laterala la mare sau la imprejurimi au o suprafata de 18 mpsi o capacitate de 2+1 pers, aer conditionat, telefon direct, baie cu dus, TV satelit, minibar ( contsa cost), uscator de par, seif, balcon.

NOTE:

 • Pentru Ofertele (Early Booking) se achita un avans de 30% in momentul rezervarii  ( in termen de 48 ore) si restul pana la data scadenta a Early Booking-ului.
 • Pentru oferta standard, in momentul rezervarii se va achita un avans de 50% din valoarea pachetului in termen de 48 ore, urmand ca diferenta de 50% sa se achite cu 3 saptamani inaintea plecarii. Daca nu se achita avansul in termenul mentionat, rezervarea se va anula. În cazul în care turistul renun?? din vina sa la pachetul de servicii turistice, el va fi penalizat conform termenelor din contract.
 • Pentru ofertele speciale: last minute, first minute, in momentul rezervarii pachetul turistic se achita integral, in 48 ore. Daca nu se achita in termenul mentionat, rezervarea se anuleaza. Nu sunt permise modificari sau anulari, penalizarea este de 100%.
 • Agentia touroperatoare nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la frontiera de a primi turistul pe teritoriul respectiv sau de a-i permite acestuia parasirea tarii. Nerealizarea programului din culpa turistilor nu implica raspunderea agentiei touroperatoare.
 • Pentru trecerea frontierei turistii sunt obligati sa prezinte pasaportul sau cartea de identitate avand valabilitate minim 6 luni de la data inceperii calatoriei. Minorii sub 14 ani sunt obligati sa prezinte la trecerea frontierei pasaportul.
 • Minorii neinsotiti de ambii parinti au obligatia de a prezenta la trecerea frontierei acordul legalizat la notariat in original si copie al parintelui sau parintilor care nu ii insotesc in excursie iar insotitorul acestora trebuie sa aibe cazier judiciar. In cazul minorilor insotiti de unul dintre parinti iar acesta din urma face dovada Hotararii Judecatoresti Definitiva si Irevocabila prin care minorul i-a fost incredintat, trebuie sa prezinte doar acest document in original si copie. Neprezentarea acestor documente atrage nepermiterea minorilor de a parasi tara iar agentia touroperatoare un raspunde de consecinte.
 • Plata se poate efectua atat in euro cat si in lei. Daca suma ce ar trebui platita in euro se achita in lei atunci se va calcula la cursul BNR+ 2%. Tarifele includ TVA si comisionul agentiei.
 • Intrarea la cazare se face incepand cu orele 14.00, iar eliberarea camerelor se face in ziua plecarii la orele 9.00.

Agentia de turism touroperatoare isi rezerva dreptul de a efectua modificari programului (dar neafectand intregirea lui) si a serviciilor (autocar, hotel, restaurant). Tarifele excursiilor optionale sunt orientative in functie de cele comunicate de agentia  partenera. In cazul evenimentelor aparute pe parcursul desfasurarii excursiei, agentia touroperatoare raspunde in limita prevederilor contractuale cu prestatorii de servicii (transportatori, hotelieri, unitati de alimentatie publica, ghizi si insotitori de grup, parteneri locali, intermediari) si a normelor legale in vigoare. In cazul plecarilor din tara este posibil transferul turistilor in Bucuresti.