CIRCUIT si SEJUR MARMARIS 2018

CIRCUIT si  SEJUR  - 2018
MARMARIS-Insula RHODOS-ISTANBUL-BOSFOR - EFES

KUSADASI-PAMUKKALE
8 Nopti - 9 zile
6 zile plaja si baie in mare
  5 nopti cu demipensiune

 

BONUS : Excursie Colonia antica EFES si Templul ZEITEI ARTEMIS
BONUS :
excursie  la Pamukkale
BONUS :
croaziera in RHODOS
BONUS : TOUR BY NIGHT IN ISTANBUL
           

 

PRET (include croaziera in RHODOS, in valoare de 50 €+ excursiile: A,B, in valoare totala de 55 €) :

 19.08.2018  =  389 euro

     Program :

 • Bucuresti - Kusadasi , ora 12:00 – prezentarea la imbarcare, Bucuresti- Statia de metrou TIMPURI NOI ).Ora 12:30 plecare pe traseul Bucuresti - Ruse - Svilengrad - Edirne - Canakkale -Kusadasi. Ajungem a doua zi in jurul pranzului in Kusadasi. Cazare la Hotel 3* Albora( sau similar). Timp liber in statiune (vizita, shopping, plaja ) . Seara cina.
 • Kusadasi - Marmaris (mic dejun). (A) Excursie la  Colonia antica EFES si Templul ZEITEI ARTEMIS– una din cele 7 minuni ale lumii. Sosire in Marmaris in jurul orei 18. Timp liber pentru plaja si baie.  Cina si cazare in Marmaris. Aici petrecem un sejur de 5 nopti cazare  la hotel Long Beach 3*cu demipensiune.

Plaja si baie in Marea Egee sau la piscina Hotelului.

Croaziera in Insula Rhodos (COLOSUL din RHODOS – una din cele 7 minuni ale lumii)  - deplasare pietonala (aprox. 2 ore) pe traseul : Piata martirilor evrei, Piata Hipocrates, str. Cavalerilor, portul Mandraki. Timp liber.

Sugestii (vizite individuale): shopping, castelul, muzeul de arheologie. Obs. – in Turcia se achita 15 ? (taxa de port).

Excursii optionale (plata in Turcia): 

 1. seara turceasca ;
 2. plimbare cu vaporasul pe mare si in Delta raului Dalyan (unde broastele testoase uriase, 1,5 m – 300 kg isi depun ouale) si popas (plaja si baie in mare) in Insulele Kaunos (morminte sapate in stanca).
 • Marmaris - Istanbul . Excursie (B) la Pamukkale unde se viziteaza terasele de calcar, adevarate piscine de apa termala. Deplasare pe ruta: Dinar, Afyon, Kutahya, Istanbul -tur by night ( se trece peste podurile Bogazici-Bosfor si Galata sau Ataturk-Cornul de aur).Cazare in Istanbul la Hotel 3*.
 • Istanbul (mic dejun).Deplasare (fara autocar)-vizita (3 ore) cu ghid local: Moscheea Albastra, Muzeul Sf. Sofia, Hipodromul, Palatul Topkapi (Haremul sultanului, Tezaurul,Palatul).Ora 13.30-croaziera (90 min) pe Shopping in Marele Bazar. Cazare in Istanbul Hotel 3*.
 • Istanbul - Bucuresti (mic dejun). Deplasare Edirne (scurt popas – Moscheea Selimiye)-Bulgaria–Ruse–Giurgiu. Sosire (in conditii normale de : vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 24, in Bucuresti-Statia Metrou -Timpuri Noi .

PRETUL INCLUDE

 • excursiile:A, B
 • transport cu autocar 2** cu aer conditionat, parcari si taxe (autostrazi, feriboat, pod);
 • servicii ghid roman ;  
 • 5 cazari cu demipensiuni bufet suedez in Marmaris (la masa de seara felul principal e portie) la Hotel LONG BEACH – similar 3 ***;
 • 2 cazari cu mic dejun in Istanbul la hotel 3*** (camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu  cu dus).
 • 1 noapte cazare in Kusadasi la hotel 3* cu Demipensiune.

PRETUL NU INCLUDE :

 • biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc).
 • in Turcia se achita 15 e (taxa de port)
 • In Turcia se achita (obligatoriu) 5 ?/pers. pentru ghidul turc escort.
 • 35 €(se achita obligatoriu la agentia din Romania)-pt: ghid local si croaziera pe Bosfor.
 • taxa de ferryboat 4 euro/pers/sens

Hotel LONG BEACH – similar 3 ***, situat central  in Marmaris, intr-o zona linistita, la 150 m de plaja si mare. Camere, pentru 2 persoane, cu : balcon, TV, telefon, aer conditionat si grup sanitar propriu cu dus. Piscina pentru adulti si piscina pentru copii.  Demipensiune ( mic dejun si cina) – buffet suedez (bauturile alcoolice si nealcoolice nu sunt incluse). www.longbeachhotelmarmaris.com 

Acte necesare : pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in Romania.

Excursiile : A, B sunt incluse in pretul excursiei (fara biletele de intrare), costa in total  55 ? (20+35) si sunt evaluate prin comparatie cu preturile practicate la aceste excursii de agentiile de turism turcesti locale. Nu se restituie bani cand turistii nu participa la aceste excursii din motive personale.    Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii + 2%,comision de risc valutar.Supliment single 195 ?. La inscriere se achita integral sau minim 150 ?.Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 25 ?.
Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.

OBSERVATIE:  Anularea excursiei datorata nerealizarii grupului minim de 30 persoane implica informarea turistului cu 15 zile inaintea plecarii.

Conditii de plata  rezervarile cu reducere early booking.

Confirmarea rezervarii se va face doar in baza platii avansului de 20% din valoarea totala a serviciilor in maxim 3 zile de la emiterea facturii. Diferenta de 80% se va achita astfel: 30% pana la expirarea perioadei de Early Booking specificata in oferta, iar diferenta de 50% cu 21 zile inaintea datei de plecare.

NOTE:

Conform normelor internationale este interzis accesul autocarelor in zonele turistice , accesul facandu-se doar pietonal sau cu mijloace de transport in comun (tram, pullman),
-Ghidul roman conform normelor europene nu are voie sa dea explicatii la obiectivele turistice.
-Excursiile optionale precum si alte servicii turistice care nu sunt mentionate in  “Pretul include“ vor fi achizitionate de la insotitorul de grup, iar in cazul in care turistul nu se prezinta la programul optional achizitionat, din alte motive decat cele de sanatate atestate de medicul local, turistului nu i se va rambursa suma platita!
-Pachetele turistice se pot plati si in lei la cursul BNR  din data efectuarii platii +2% - coeficient de risc valutar.
-Programul excursiei poate fi modificat de catre conducatorul grupului in situatii exceptionale.
-Agentia NU raspunde in cazul in care autoritatile de la punctele de frontiera si/sau ambasadele refuza primirea / acordarea vizei, si/sau parasirea  teritoriului.
-Clasificarea unitatilor de cazare dintr-o alta tara corespund  normelor  locale de clasificare.
-In cazul in care cazarea nu este facuta la unitatea de cazare specificata in program, agentiei ii revine datoria de a caza turistii la conditii  similare celor contractate.
- Pentru minorii care sunt insotiti de un singur parinte, acesta va trebui sa prezinte, politiei de frontiera, acordul parental al celuilat parinte, care nu insoteste minorul – acordul se obtine de la notariat. Minorii care calatoresc neinsotiti de nici unul dintre parinti trebuie sa prezinte acordul ambilor parinti, iar persoana care ii insoteste, trebuie sa prezinte cazier judiciar. Pentru mai multe informatii va rugam sa accesati www.politiadefrontiera.ro!
-Pentru trecerea punctelor vamale va rugam sa aveti in posesia  dvs. pasaportul turistic / cartea de identitate valabil/?  minim 6 luni de la data iesirii din tara!
-In cazul in care turistul detine act de identitate tip buletin (cu file) agentia vanzatoare este obligata sa informeze turistul ca la punctele de trecere a frontierelor nu se accepta acest tip de document ce atesta identitatea turistului!
-Pentru rezervarile efectuate in perioada de reducere  si/sau  de acordare a bonusurilor, acestea nu permit anulari.
-Turistii care au achizitionat un pachet turistic ce include transportul, sunt rugati sa se prezinte cu 20 minute inainte de ora stabilita. GRUPUL NU VA ASTEPTA TURISTUL / TURISTII  CARE  INTARZIE LA IMBARCARE!
-DE RETINUT!!! Intrarile la cazare se fac dupa ora 12:00. Iesirile de la cazare se fac la ora 10:00.