TRANSPORT AUTOCAR KUSADASI 2018

Echipa DELTA BEST TURISM va informeaza asupra lansarii charter-ului autocar plecari in fiecare vineri incepand cu 01.06.2018.

TRANSPORT AUTOCAR 2018

BUCURESTI – KUSADASI – BUCURESTI

OFERTA LUNA IUNIE

 

KUSADASI circula in fiecare  vineri

PLECARE VINERI ora 15:00 ajunge SAMBATA ora12.00

01.06.2018

08.06.2018

15.06.2018

22.06.2018

85 EUR/adult dus-intors/7 nopti

55 EUR/adult pe sens

150 EUR/adult dus-intors/14 nopti 

 Copiii 0-2 ani au gratuitate dar nu beneficiaza de loc in autocar. 

LA CERERE SE OFERA SI CAZARE LA ORICE HOTEL DIN KUSADASI

 TARIFUL INCLUDE :                                                     

  • Transport cu autocar clasificat, A/C, 2 soferi
  • Insotitor de grup pe timpul deplasarii

TARIFUL NU INCLUDE :

  • Asigurarea medicala de calatorie(optionala dar recomandata)
  • Taxa de ferry-boat 5 euro/sens(se achita in agentie)

Loc de debarcare/imbarcare vis-à-vis de hotel Dabaklar

Orele de imbarcare sunt informative si pot suferi modificari in functie de trafic;
Turistii sunt rugati sa se prezinte la locul de intalnire cu cel putin 30 de minute inainte de ora stabilita;
Distribuirea locurilor in autocar se face la rezervare.
Autocarele sunt licentiate, clasificate international si sunt dotate cu climatronic, scaune rabatabile si instalatie audio-video.

Conditii de transport:
Orele de plecare/sosire sunt orele locale de pe teritoriul fiec?rui stat. Neprezentarea la imbarcare a turistului la orele anuntate duce la anularea locului achitat pentru cursa respectiva. De valabilitatea documentelor necesare calatoriei (pasaport, BI)  raspunde fiecare calator. Transportatorul nu este raspunzator de refuzul autoritatilor vamale de a permite turistului parasirea tarii.
Pasagerul are dreptul s? transporte gratis bagaje in greutate maxima de 40 kg.
In cazul renuntarii la calatorie, pasagerul va fi penalizat cu 100% daca anunta agentia cu mai putin de 20 de zile inainte de data plecarii.
Agentia nu se face raspunzatoare in cazul intarzierii autocarului din conditii independente de vointa agentiei (din cauza conditiilor de trafic, ambuteiaje, inchiderea anumitor sectoare de drum, vama, etc) sau din vina turistilor (intarzieri la program, atitudini ofensatoare sau ostile fata de ghid/insotitor sau conducatorii auto, etc). In cazul defectarii fizice ireparabile a mijlocului de transport pe durata calatoriei, agentia are obligatia de a proceda la inlocuirea acestuia cu un altul functional in maxim 24 de ore de la data producerii defectiunii, conform legilor in vigoare.
Raspunderea privind pierderea, furtul, deteriorarea bagajelor, a obiectelor personale sau a actelor de calatorie este in sarcina turistilor. Pe durata transportului, bagajele turistilor sunt asigurate de catre firma transportatoare. Transportul se asigura cu autocare. Se vor face opriri regulate la intervale de 3-4 ore pentru necesitati, servirea mesei, etc. Toaletele din autocare nu se folosesc. In autocar sunt strict interzise: Fumatul,  Consumul de bauturi alcoolice, Consumul de droguri si substante narcotice. Soferii au dreptul de la mustrare pana la debarcarea din autocar a pasagerilor in stare de ebrietate sau care afecteaza ordinea si siguranta publica, fara rambursarea de catre agentie a costurilor de transport/repatriere a pasagerilor in cauza.  Pasagerul se obliga sa achite  catre agentie contravaloarea oricaror distrugeri aduse autocarului.
Daca turistul este nemultumit de serviciile de transport are obligatia de a intocmi o sesizare in scris, clar si explicit cu privire la deficientele constatate legate de realizarea serviciilor contractate, ce se va transmite in maxim 3 zile de la incheierea calatoriei. Daca in urma analizei reclamatiei se constata ca transportatorul nu si-a indeplinit obligatiile asumate, acesta va propune alternative de compensare sau va despagubi turistii recalamanti cu contravaloarea serviciilor nepresetate sau incomplet prestate, in termen de maxim 30 de zile de la data depunerii reclamatiei. Agentia nu ia in considerare reclamatiile facute in nume colectiv.
Forta majora exonereaza transportatorul de orice raspundere.


Important!
Anularea rezervarilor cu mai putin de 20 de zile inaintea datei de plecare a turistilor se penalizeaza 100%!
Anularea rezervarilor cu mai mult de 20 de zile inaintea datei de plecare a turistilor se penalizeaza 30%!
Vor fi considerate anulate toate rezervarile neachitate de catre agentii cu maxim 20 zile inaintea datei de plecare a turistilor!