OFERTA SPECIALA !!!! Excursie & Shopping la Istanbul cu autocarul 5 ZILE / 3NOPTI 2021

EXCURSIE LA ISTANBUL

   OFERTA SPECIALA!!!!

                                                                                   

159 euro / persoana - 5 zile/3nopti

 

Cazare Hotel  AKGUN  3*** +  Mic dejun  +  Transport autocar

 

DATE  DE   PLECARE:

PLECARE 08.12.2021

 

                                                                                                     VA  ASTEPTAM !!

                                                                                                                         

 

 

 

 

Ziua 1 MiercuriOra 21.00, plecare din Bucuresti, din Timpuri Noi – statia de metrou in parculetul din intersectie, pe traseul: Ruse – Veliko Tarnovo – Edirne (se viziteaza Moscheea Selimiye) – Istanbul.

Ziua 2 Joi  - Program liber, shopping in Marele Bazar sau in magazinele din cartierele Laleli si Sultanahmet, vizita in parcul Gulhane. Optional, croaziera pe Bosfor. Cazare la Istanbul.

Ziua 3 Vineri – Mic dejun. Tur pietonal: Moscheea Albastra (exterior si interior), Palatul Topkapi (exterior), Muzeul Sfanta Sofia (exterior), Basilica Cisterna (exterior) si Hipodromul. Vizita la Bazarul Egiptean de mirodenii si Podul Galata. Optional, vizita la Palatul Dolmabahce. Cazare la Istanbul.

Ziua 4 Sambata – Mic dejun. Timp liber pentru shopping, vizita sau excursie optionala in Insula Printului, Buyulada,. Optional, tur de noapte cu autocarul – “Istanbul – turul celor doua continente”. Cazare la Istanbul.

Ziua 5 Duminica – Mic dejun. Plecare catre Romania pe traseul Istanbul – Edirne – Velike Tarnovo – Bucuresti. Sosire in tara in cursul serii, in functie de conditii normale de vreme, trafic formalitati vamale. 

Servicii incluse:

 • Ghid turistic;
 • 3 cazari la Hotel 3*in Istanbul in zona Laleli/Aksaray (camere cu 1/2/3 paturi);
 • 3 mic dejunuri la restaurant de categorie adecvata clasificarii hotelului;
 • transport cu autocar clasificat 3* cu aer conditionat pe ruta Bucuresti – Istanbul - Bucuresti.

Servicii neincluse:

 • biletele de intrare, câte 20 lire (aproximativ 10 euro) la Muzeul Sfânta Sofia si Palatul Topkapi; în Haremul palatului Topkapi taxa separata 15 lire (aprox. 7-8 euro)
 • Excursii Optionale
 • Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii + 2%).
 • La inscriere se achita 50% din pachet.
 • Persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener vor mai plati supliment camera SGL- 70 euro
 • Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 15 zile inaintea plecarii.
 • Copii: 0 - 5,99 ani : 99 euro(cazare+transport ,fara pat), 6 - 11,99 ani: 115 euro (se adauga canapea)

EXCURSII OPTIONALE

 • Insula Printului – 30 euro – continuata cu o plimbare pe Bulevardul Istiklal din Piata Taksim (cam 3 km.) cu magazine de firma, consulate, cafenele si restaurante (asemanator cu La Rambla din Barcelona sau Mariahilferstrasse din Viena) si Turnul Galata. Include transport cu tramvai, vapor, turul mare al insulei cu caleasca, funicular la Taksim.
 • Croaziera pe Bosfor – 15 euro – turul Bosforului cu plecare din partea europeana si retur pe partea asiatica, iar in timp ce admiram frumusetile celor doua continente, putem servi un ceai sau o cafea pe vapor. Include transport cu tramvai, metrou, vapor.
 • Palatal Dolmabahce - 25 euro – unul dintre cele mai fascinante palate din lume, denumit si “Comoara Sultanilor de pe Bosfor”. Include transport cu tramvai, metrou, bilete de intrare la muzeele din program.
 • Turul ecumenic – 25 euro – vizitam Izvorul Tamaduirii, Biserica Vlaherne, Biserica Romaneasca Sf. Parascheva, Patriarhia. Include transport cu autocarul, taxe parcare, ghid local roman.
 • Tur de noapte cu autocarul – “Istanbul – turul celor doua continente”. In turul acesta traversam cele doua poduri (Podul Bosfor si Podul Fatih Sultan Mehmed), facem un tur prin cartierul de afaceri cu zgarie-nori Levent si oprire in Asia. Include transport cu autocarul pe cele doua poduri peste Bosfor, oprire in Asia. – 18 euro.
 • Moscheea Suleymaniye unde sunt asezati sultanul Suleyman impreuna cu sultana Hurrem. Este a doua cea mai mare moschee din Istanbul, dupa Moscheea Albastra. Deasemenea masa este inclusa, iar privelistea este magnifica- 12,5 euro (joi in ziua sosirii).
 • Muzeul Panorama 1453 unde este reprezentata caderea Constantinopolului in picturi 3D cu efecte sonore si admosfera reala-15 euro.
 • Muzeul de ceara Madame Tussauds - 25 euro.

Nota:

 1. Pretul este calculat pentru un grup minim 25 persoane.
 2. Repartitia camerelor se face de catre receptia hotelului. Camerele triple pot fi: cu 3 paturi de acelasi fel; 2   paturi de acelasi fel si unul pliant; un pat matrimonial si unul pliant. Structura camerelor triple se stie numai la fata locului.
 3. Deoarece legislatia din tarile vizitate nu permite decat ghizilor din aceste tari (ghizi locali) sa insoteasca turistii in muzee si la celelalte obiective turistice, ghidul roman va face o prezentare in autocar.
 4. Conducatorul de grup poate modifica programul in functie de anumite conditii obiective urmand ca pana la sfarsitul excursiei programul sa se efectueze in integralitatea lui.
 5. Unitatile de cazare sunt clasificate conform normelor de clasificare locale.
 6. Acte necesare: pasaport valabil inca 6 luni de la data plecarii; pentru copii minori neinsotiti de ambii parinti este necesar acordul legalizat al parintilor.

Alte oferte din Turcia

01.03.2017

ISTANBUL Program Social Toamna 2016 si Primavara 2017 pachet 4 nopti plecare din Bucuresti zbor Tarom


299.00 € / persoana

4 nopti cazare cu MIC DEJUN la hotel BUYUK SAHINLER 4*, AKGUN 4* sau similar Transfer grup aeroport/ hotel/

detalii