Circuit Albania - Țara Vulturilor cara 2018

SEJUR ALBANIA - TARA VULTURILOR VARA 2018

Serbia - Tekija–Mosna–Dobra–Golubac–Pozarevac-Tur Belgrad – Cacak- Muntenegru- Canionul Moraca- Podgorica- Durres- Tirana- Anfiteatrul Roman- Zidul lui Iustinian -Turnul Venetian- Macedonia - Skopje- Catedrala, Parlamentul - Monumentul Independentei - Academia- Basilica Sf. Sofia-  Plevna – Russe

 • 5 nopti cazare Durres –Albania cu Demipensiune
 • 1 noapte cazare Caccak cu mic dejun
 • 1 noapte cazare Skopje - Macedonia

PRELUNGIRE EARLY BOOKING  APLICAT, PANA PE 31.03.2018

Data plecare :

 • 05.08.2018 = 349  EURO
 • Ziua 1 Ora 6.30-deplasare pe traseul Pitesti-Craiova–Turnu Severin. Traversarea Dunarii la Portile de Fier in Serbia. Excursie prin Defileul Dunarii (lacul de acumulare, Cazanele Mari si Mici) pe ruta Tekija–Mosna–Dobra–Golubac–Pozarevac. Tur Belgrad (zona Parlament-Biserica Sfanta Sava-Posta centrala) si popas in centru. Deplasare Cazare in Cacak la Hotel 3*.
 • Ziua 2 Mic dejun. Deplasare Muntenegru. Canionul Moraca, popas Podgorica. Deplasare pe langa lacul Skoder catre Albania, orasul Durres. Cazare si cina Durres la Hotel Leonardo 4****.
 • Ziua 3 Plaja si baie. Cazare si cina Durres la Hotel Leonardo 4****.
 • Ziua 4 Optional excursie la Tirana (Piata Skanderbeg-erou national, Turnul cu ceas si moscheea) si Durres (Anfiteatrul Roman, Zidul lui Iustinian, Turnul Venetian).Cazare si cina Durres la Hotel Leonardo 4****.
 • Ziua 5 Optional tur de litoral si vizita la mormantul lui Skanderbeg. Plaja si baie.Cazare si cina Durres la Hotel Leonardo 4****.
 • Ziua 6 Plaja si baie. Cazare si cina Durres la Hotel Leonardo 4****.
 • Ziua 7 Plecare spre Macedonia, vizita Skopje (Casa memoriala a Maicii Teresa, Podul de Piatra, Piata Macedonia si statuia Alexandru Macedon). Cazare Skopje.
 • Ziua 8 Plecare spre Bulgaria. Popas si vizita Sofia zona centrala (Catedrala, Parlamentul, Monumentul Independentei, Academia, basilica Sf. Sofia); Plevna - Russe .Sosire Bucuresti .

Hotel Leonardo 4****(similar)

Hotelul dispune de plaja privata, la doar 50m, iar oaspetii hotelului beneficiaza gratuit de sezlonguri si umbrele, restaurant cu specific Italian si albanez, internet Wi-Fi gratuit, parcare gratuita, centru de fitness, bar, casa de schimb valutar.

Informatii despre Hotel :

Hotelul dispune de plaja privata, la doar 50m, iar oaspetii hotelului beneficiaza gratuit de sezlonguri si umbrele, restaurant cu specific Italian si albanez, internet Wi-Fi gratuit, parcare gratuita, centru de fitness, bar, casa de schimb valutar.

Informatii despre Camere :

Cele 107 camere sunt dotate cu TV-satelit, aer conditionat, minibar, telefon, baie cu dus si uscator de par

Tariful include :
Transport cu autocar licentiat 3*

1 noapte cazare Cacak cu mic dejun la Hotel 3*

1 noapte cazare Macedonia

5 nopti cazare in Albania la hotel 4* Leonardo sau similar, cu masa demipensiune.

Asistenta turistica permanenta

 

Tariful nu include:

Intrarile la vizitele optionale.

Cheltuieli personale.

OBSERVATIE: Anularea excursiei datorata nerealizarii grupului minim de 30 persoane implica informarea turistului cu 15 zile inaintea plecarii.

Conditii de plata  rezervarile cu reducere early booking.

Confirmarea rezervarii se va face doar in baza platii avansului de 20% din valoarea totala a serviciilor in maxim 3 zile de la emiterea facturii. Diferenta de 80% se va achita astfel: 30% pana la expirarea perioadei de Early Booking specificata in oferta, iar diferenta de 50% cu 21 zile inaintea datei de plecare.

NOTE:

Conform normelor internationale este interzis accesul autocarelor in zonele turistice , accesul facandu-se doar pietonal sau cu mijloace de transport in comun (tram, pullman),

-Ghidul roman conform normelor europene nu are voie sa dea explicatii la obiectivele turistice.

-Excursiile optionale precum si alte servicii turistice care nu sunt mentionate in  “Pretul include“ vor fi achizitionate de la insotitorul de grup, iar in cazul in care turistul nu se prezinta la programul optional achizitionat, din alte motive decat cele de sanatate atestate de medicul local, turistului nu i se va rambursa suma platita!

-Pachetele turistice se pot plati si in lei la cursul BNR  din data efectuarii platii +2% - coeficient de risc valutar.

-Programul excursiei poate fi modificat de catre conducatorul grupului in situatii exceptionale.

-Agentia NU raspunde in cazul in care autoritatile de la punctele de frontiera si/sau ambasadele refuza primirea / acordarea vizei, si/sau parasirea  teritoriului.

-Clasificarea unitatilor de cazare dintr-o alta tara corespund  normelor  locale de clasificare.

-In cazul in care cazarea nu este facuta la unitatea de cazare specificata in program, agentiei ii revine datoria de a caza turistii la conditii  similare celor contractate.

- Pentru minorii care sunt insotiti de un singur parinte, acesta va trebui sa prezinte, politiei de frontiera, acordul parental al celuilat parinte, care nu insoteste minorul – acordul se obtine de la notariat. Minorii care calatoresc neinsotiti de nici unul dintre parinti trebuie sa prezinte acordul ambilor parinti, iar persoana care ii insoteste, trebuie sa prezinte cazier judiciar. Pentru mai multe informatii va rugam sa accesati www.politiadefrontiera.ro!

-Pentru trecerea punctelor vamale va rugam sa aveti in posesia  dvs. pasaportul turistic / cartea de identitate valabil/?  minim 6 luni de la data iesirii din tara!

-In cazul in care turistul detine act de identitate tip buletin (cu file) agentia vanzatoare este obligata sa informeze turistul ca la punctele de trecere a frontierelor nu se accepta acest tip de document ce atesta identitatea turistului!

-Pentru rezervarile efectuate in perioada de reducere  si/sau  de acordare a bonusurilor, acestea nu permit anulari.

-Turistii care au achizitionat un pachet turistic ce include transportul, sunt rugati sa se prezinte cu 20 minute inainte de ora stabilita. GRUPUL NU VA ASTEPTA TURISTUL / TURISTII  CARE  INTARZIE LA IMBARCARE!

-DE RETINUT!!! Intrarile la cazare se fac dupa ora 12:00. Iesirile de la cazare se fac la ora 10:00.