Articole

Unde și cât au cheltuit românii de revelion?

03.01.2017
Aproape 170.000 de români au cheltuit peste 40 milioane de euro pe vacanțe de Revelion, în țară și străinătate În jur de 155.000 de români și-au petrecut Revelionul în stațiunile din țară, în creştere cu 7% față de anul trecut, cheltuind aproximativ 155 de milioane de lei, cu 8% mai mult comparativ cu anul precedent. În străinătate au călătorit, prin intermediul agențiilor de turism, pentru petrecerea sărbătorilor de iarnă din acest an, aproape 10.000 de români, în creştere cu 22%. Aceştia au cheltu..
Citeste mai mult

TURIST ÎN GRECIA

24.11.2016
Am fost și revin   Grecia este țara care a fost creată pentru a o vizita o dată, de două ori și ori de câte ori este posibil. Într-o singură viață și în diverse moduri, pentru că, cei ce au călcat pe pământ grecesc știu că zeii au privit cu generozitate mixul cultural, geografic și al civilității unui popor și al unei țări cu adevărat binecuvântate.   În Grecia poți să alegi s..
Citeste mai mult

Cele mai importante sfaturi înainte de vacanță

24.11.2016
Pentru cei mai mulți dintre turiști, călătoriile sunt un prijej de maximă relaxare, vizitarea celor mai minunate locuri din lume, cunoașterea istoriei, a culturii și a civilităților. Pentru alții, însă, călătoriile stau sub semnul deplasărilor cu scopul cercetării, întâlnirilor importante, în interes de serviciu.   Pentru toți, însă, bagajul este la fel de important, iar optimizarea spațiului devine principalul obiectiv. Care sunt etapele pe care trebuie să le aibă în vedere turiștii? Conform unuia dintre cele mai..
Citeste mai mult

De ce alegem Grecia pentru o vacanță de neuitat?

24.11.2016
Grecia este căutată de turiști în special pentru plajele spectaculoase. Aproape 400 dintre ele sunt tip ’blue flag’, adică îndeplinesc cele mai înalte standarde de mediu și securitate. Apoi este vorba de mâncarea grecească. Peste tot în Grecia se mănâncă extraordinar de bine și niciun turist nu va putea uita experiențele culinare elene.   Oricine se întoarce în Grecia va dori să gu..
Citeste mai mult