Circuit Croatia - Insula KRK 2020

Circuit INSULA KRK 2020

Zagreb-Marea Adriatica- Plitvice - Pestera Postojna –Lacul Balaton -  Venetia- Budapesta

Transport autocar 8 zile/7 nopti / demipensiune

E.B.  :   TARIF 395 EUR/persoana pana la data de 28.02.2020

 

 

Plecari:/tarif de pers.

 • 06.08.2020=395 Euro

BONUS :  Vizita la Postojna , ce mai renumita pestera din Europa de 5km

BONUS :  excursie in zona Plitvice se viziteaza (3 ore) Parcul National

BONUS : croaziera pe Dunare By night

ZIUA 1 - ora 06.15–prezentarea la imbarcareBucuresti-Statia de metrou Timpuri Noi. Ora 6.30-deplasare pe traseul Pitesti-Sibiu–Arad. Cazare in Ungaria la intrare, hotel 3*.

ZIUA 2 (mic dejun). Deplasare in Croatia. Deplasare la Zagreb- scurt tur pietonal in zona centrala (Catedrala Sf. Stefan, zidul cetatii, Piata Josip Jelacic), Plaja si baie in Insula Krk. Cina si cazare in Insula Krk.

ZILELE 3, 4, 5, 6, Demipensiune si cazare la Hotel Adriatic in Insula Krk. Plaja si baie in MAREA ADRIATICA. Timp liber in statiune , plaja, vizita , shopping. Intr-una din zile se face  excursie in zona Plitvice se viziteaza (3 ore) Parcul National, cu o suprafata de peste 19.000 ha., cu renumitele lacuri alpine (16), ce se varsa unul in altul, cascade si grote, decor pentru realizarea a numeroase filme de aventuri (Winnetou), apoi plaja si baie in insula Krk.

 • OPTIONAL :  - Excursie la Venetia 70 euro   (include: transport autocar Mestre-Venetia-Mestre, deplasare cu vaporasul Piata Tronchetto-Canal Giudecca-Piata San Marco si retur,taxe autocar de parcare si intrare in Venetia) pentru vizitare: Palatul Dogilor, Puntea Suspinelor, Piazza si Bazilica San Marco ,Podul Rialto.

       - Deplasare  Poreci si Pola  25 €- se achita in excursie) cu autocarul in (intreg orasul este un adevarat muzeu arheologic: Amfiteatrul Roman, Porta Gemina, Porta Aurea) si ”croaziera”(optional 30 euro) pe Marea Adriatica (include: gratar de peste sau pui, vin, bautura racoritoare, apa, plaja si baie).

ZIUA 7 (mic dejun)Dupa mic dejun  plecare din Insula Krk. Vizitam   Postojna , cea mai renumita pestera din Europa (5km ). Deplasare pe autostrada pe langa Lacul Balaton la Budapesta-se parcurge spre debarcader intr-un scurt tur cu autocarul(pot fi admirate): Dunarea, Cetatea, Bastionul Pescarilor,Podul cu Lanturi, Parlamentul, Podul Elisabeta. Dupa tur,croaziera pe Dunare by night-28 euro- cina festiva bufet cu bauturi si muzica).  Cazare in zona Budapesta la hotel 3*.

ZIUA 8 (mic dejun). Deplasare pe ruta Ungaria – Arad – Sibiu – Pitesti. Sosire (in conditii normale de : vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 23, in Bucuresti- Statia de metrou Timpuri Noi  - langa parculet

TARIFUL INCLUDE :

 • Transport cu autocar licentiat 3*
 • 2 cazari cu mic dejun in hoteluri 3* la Budapesta
 • 5 cazari cu demipensiune la HOTEL ADRIATIC 2*+
 • Insotitor din partea agentiei ;
 • VIZITA laPostojna , ce mai renumita pestera din Europa de 5km
 • excursie in zona Plitvicese viziteaza (3 ore) Parcul National

TARIFUL NU INCLUDE:

 • Excursie la Venetia 70 euro/ in excursie)
 • Deplasare Poreci si Pola (25 euro/pers in excursie) si croaziera 30 euro/pers in excursie.
 • biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, Parcul Plivice, Postoina, etc.) si nici ghizii local pentru acestea.
 • Asigurarea storno si medicala de calatorie, optionale, dar recomandate;
 • Tot ce nu este specificat la “tariful include”
 • croaziera pe Dunare by night  28 €-plata in excursie, cina festiva bufet cu bauturi si muzica).
 • Supliment single : 239 eur

Hotel ADRIATIC 2** - situat la 50 m de mare, in statiunea Omisalj din INSULA KRK. Camere, pentru 2 persoane, cu: tv , telefon, minibalcon si grup sanitar propriu cu dus,. DEMIPENSIUNE -  bufet suedez.

OBSERVATIE:  Anularea excursiei datorata nerealizarii grupului minim de 30 persoane implica informarea turistului cu 15 zile inaintea plecarii.

Conditii de plata  rezervarile cu reducere early booking.

Confirmarea rezervarii se va face doar in baza platii avansului de 20% din valoarea totala a serviciilor in maxim 3 zile de la emiterea facturii. Diferenta de 80% se va achita astfel: 30% pana la expirarea perioadei de Early Booking specificata in oferta, iar diferenta de 50% cu 21 zile inaintea datei de plecare.

NOTE:

Conform normelor internationale este interzis accesul autocarelor in zonele turistice , accesul facandu-se doar pietonal sau cu mijloace de transport in comun (tram, pullman),

-Ghidul roman conform normelor europene nu are voie sa dea explicatii la obiectivele turistice.

-Excursiile optionale precum si alte servicii turistice care nu sunt mentionate in  “Pretul include“ vor fi achizitionate de la insotitorul de grup, iar in cazul in care turistul nu se prezinta la programul optional achizitionat, din alte motive decat cele de sanatate atestate de medicul local, turistului nu i se va rambursa suma platita!

-Pachetele turistice se pot plati si in lei la cursul BNR  din data efectuarii platii +2% - coeficient de risc valutar.

-Programul excursiei poate fi modificat de catre conducatorul grupului in situatii exceptionale.

-Agentia NU raspunde in cazul in care autoritatile de la punctele de frontiera si/sau ambasadele refuza primirea / acordarea vizei, si/sau parasirea  teritoriului.

-Clasificarea unitatilor de cazare dintr-o alta tara corespund  normelor  locale de clasificare.

-In cazul in care cazarea nu este facuta la unitatea de cazare specificata in program, agentiei ii revine datoria de a caza turistii la conditii  similare celor contractate.

- Pentru minorii care sunt insotiti de un singur parinte, acesta va trebui sa prezinte, politiei de frontiera, acordul parental al celuilat parinte, care nu insoteste minorul – acordul se obtine de la notariat. Minorii care calatoresc neinsotiti de nici unul dintre parinti trebuie sa prezinte acordul ambilor parinti, iar persoana care ii insoteste, trebuie sa prezinte cazier judiciar. Pentru mai multe informatii va rugam sa accesati www.politiadefrontiera.ro!

-Pentru trecerea punctelor vamale va rugam sa aveti in posesia  dvs. pasaportul turistic / cartea de identitate valabil/?  minim 6 luni de la data iesirii din tara!

-In cazul in care turistul detine act de identitate tip buletin (cu file) agentia vanzatoare este obligata sa informeze turistul ca la punctele de trecere a frontierelor nu se accepta acest tip de document ce atesta identitatea turistului!

-Pentru rezervarile efectuate in perioada de reducere  si/sau  de acordare a bonusurilor, acestea nu permit anulari.

-Turistii care au achizitionat un pachet turistic ce include transportul, sunt rugati sa se prezinte cu 20 minute inainte de ora stabilita. GRUPUL NU VA ASTEPTA TURISTUL / TURISTII  CARE  INTARZIE LA IMBARCARE!

-DE RETINUT!!! Intrarile la cazare se fac dupa ora 12:00. Iesirile de la cazare se fac la ora 10:00.

 

Alte oferte din Europa

10.06.2017

CIRCUIT Muntenegru - CROATIA 10 ZILE 2018


379 € / persoana

CIRCUIT MUNTENEGRU - CROATIA 10 ZILE 2018

detalii