TURIST ÎN GRECIA

Am fost și revin

 

Grecia este țara care a fost creată pentru a o vizita o dată, de două ori și ori de câte ori este posibil. Într-o singură viață și în diverse moduri, pentru că, cei ce au călcat pe pământ grecesc știu că zeii au privit cu generozitate mixul cultural, geografic și al civilității unui popor și al unei țări cu adevărat binecuvântate.
 
În Grecia poți să alegi să petreci cele mai frumoase concedii romantice, vacanțe de studenție, sejururi și luni de miere sau vacanțe în familie, alături de copii. Nimeni nu se va plictisi de mirajul cromatic, olfactiv și sensorial pe care le oferă un astfel de tărâm, creat și pentru iubitorii de istorie, pentru artiștii din fiecare dintre noi, pentru alăturarea specială a formelor geografice, care îmbracă insule, marea și zonele muntoase, orașele ce ce amintesc de Italia, prin cromatica și așezarea caselor (Parga) în stil venetian.
 
Alegerea vacanțelor pe tărâm grecesc este de-a dreptul un regal oferit turiștilor care aleg cazare în cadrul pensiunilor, cât și în resorturi ce oferă servicii complete, la cele mai înalte standarde. Prima opțiune este excelentă pentru cei care vor să cunoască îndeaproape cultura și obiceiurile locale, să simtă căldura unui popor ospitalier, ce tratează cu maxim respect și dragoste fiecare prieten-turist ce le trece pragul. Pentru familiile ce aleg călătoriile în familie, resorturile cu servicii complete pentru părinți și pentru copii, acces la o varietate semnificativă de preparate internaționale și la beneficiile hoteliere sunt cea mai bună opțiune.
 
Într-un top 10 destinații turistice grecești au fost incluse: Atena, Santorini, Mykonos, Creta, Rhodos, Kos, Corfu, Zakynthos, Paros sau Halkidiki. Cu siguranță, însă, există zeci de locuri recomandate turiștilor pe fiecare insulă grecească, fiecare porțiune de hartă păstrând mixul specific complet cultural, istoric, geografic, păstrat de locuitori și promovat în toată lumea.
 
Delta Best Turism aduce sute de turiști în fiecare an în cele mai frumoase locuri din Grecia: Lefkada, Parga, Paralia Katerini. Pentru acestea, agenția de turism a gândit pachete extrem de accesibile și personalizate pentru confortul și buna dispoziție a grupurilor de turiști, ce includ atât persoane care doresc să călătorească pentru a se relaxa și a vizita, cât și pentru cupluri, familii alături de copiii lor sau chiar pentru seniori. Pentru una dintre cele mai râvnite destinații grecești, Lefkada, traseul rutier este de aproximativ 1.152 kilometri (București – Lefkada Town), ce pot fi parcurși într-un interval de 20-22 de ore, pe ruta Bucuresti – Giurgiu – Sofia – Promachonas – Salonic – Larisa – Kalampaka- Metsovo - Ioannina - Arta - Preveza - Lefkada Town - Agios Nikolaos. Nu există un traseu aeriam direct, întrucât insula Lefkada nu are propriul aeroport. Lefkada bucură ochii privitorilor cu cele mai încântătoare priveliști, devenind o destinație preferată de fotografii profesioniști și de cuplurile proaspăt căsătorite pentru albume foto de poveste.
 
Iată și ofertele noastre create special pentru această zonă, tarifele începând de la 82 de Euro/persoană:
 
Pentru contact direct, ne puteți suna la numerele:
021/252.99.77
0722/249.051
0722/458.651
0727/726.653