De ce alegem Grecia pentru o vacanță de neuitat?

Grecia este căutată de turiști în special pentru plajele spectaculoase. Aproape 400 dintre ele sunt tip ’blue flag’, adică îndeplinesc cele mai înalte standarde de mediu și securitate. Apoi este vorba de mâncarea grecească. Peste tot în Grecia se mănâncă extraordinar de bine și niciun turist nu va putea uita experiențele culinare elene.
 
Oricine se întoarce în Grecia va dori să guste din nou Souvlaki, cele mai cunoscute frigărui din lume sau răcoritoarea salată tzatziki.Cel mai important motiv pentru care Grecia rămâne și anul acesta pe primul loc în topul preferinţelor îl reprezintă calitatea serviciilor. Fie că ești cazat la o pensiune sau la un hotel de 4 stele, fie că mănânci la o tavernă sau la un restaurant de top, în Grecia simți din plin că ești în vacanță pentru că ești tratat exact așa cum trebuie.
 
În plus, Grecia mai oferă ceva ce puține alte țări pot: diversitate. Fiecare insulă are specificul ei, frumusețea ei, panoramele ei. Astfel, dacă într-un an ai mers pe o insulă, iar anul viitor alegi o alta, vei constata diferențe notabile. Iar pentru români mai contează și distanța relativ mică pe care trebuie să o parcurgă pentru a ajunge în Grecia. „Grecia este o destinație turistică extrem de ofertantă și am prieteni din SUA, Canada și multe state vest europene care își doresc ca la un moment dat să își facă o vacanță în Grecia, așa cum noi visăm la Caraibe sau Bali.
 
Așadar, este absolut normal să fie pe primul loc și sper ca situația economică de acolo să nu mai pună sub semnul întrebării viitorul turistic al Greciei. Este o țară care merită să fie în topul românilor și trebuie să ne considerăm norocoși că geografic suntem situați destul de aproape de Grecia astfel încât costul transportului până acolo este destul de mic și mai mult, avem posibilitatea să alegem între a călători cu avionul sau cu mașina personală sau autocarul", spune Răzvan Pascu, consultant în marketing turistic.
 
 
 
Mai multe detalii, aici: www.deltabestturism.ro