VENETIA Murano Burano MILANO VERONA 2018

VENETIA (Murano Burano) – MILANO – VERONA

PADOVA – VIENA – Lacul balaton – Pestera Postojna  5 nopti/ 6 zile

28.07.2018

Tarif: 275 euro/pers

 

 ZIUA 1: BUCURESTI – BUDAPESTA
Plecare ora 6.00 din Bucuresti de la statia de metrou Timpuri Noi pe traseul Pitesti – Sibiu – Arad -  Budapesta sosire in cursul serii. Cazare la hotel 3* in zona Budapesta.

ZIUA 2: BUDAPESTA – VIENA 
Mic dejun. Plecare spre VIENA. Se face un tur panoramic pe Ringul Vienez pentru a admira Parlamentul, Opera, Teatrul, Primaria, Piata Maria Thereza, monumentul lui Johann Strauss, regele valsului si Universitatea, Palatul Imperial Hofburg, Coloana Ciumei, Catedrala Sf. Stefan. Popas 2 ore. Continuarea drumului spre Padova. Cazare in zona Padova la hotel 3*.

ZIUA 3: PADOVA - VERONA - MILANO
Mic dejun. Excursie la Padova – vizita catedrala Sf.Anton. Verona –vizita Palazzo Capuleti, Balconul Julietei, Piata Bra, Amfiteatrul Roman.  Excursie la Milano se viziteaza : Castelul Sforzesco (exterior), Domul (optional urcare), Piata Opera, SCALA, cu statuia lui Leonardo Da Vinci, galeriile Vittorio Emanuele. Cazare in zona Padova la hotel 3*.

ZIUA 4: VENETIA
Mic dejun. Plecare cu pullman din Gara Padova/Dolo in Venetia (10 euro). Se va putea vizita Piata si Basilica San Marco, Campanella, Palatul Dogilor, Puntea Suspinelor si Podul Rialto, plimbare pietonala pentru a vedea Canale Grande. Timp liber sau optional 30 euro -cu vaporasul la Murano si Burano. Seara, cazare la hotel 3*, in zona Padova.

ZIUA  5: PADOVA – POSTOJNA - BUDAPESTAMic dejun. Deplasare in Slovenia unde vom face un popas pentru o plimbare cu trenuletul si o vizita in Pestera Postojna, una dintre cele mai mari din Europa. Continuarea drumului spre Budapesta. Optional: croaziera cu cina traditionala pe Dunare (28 euro). Cazare la hotel 3*, in zona Budapesta.

ZIUA 6: BUDAPESTA – BUCURESTI
Mic dejun. Plecare spre Romania. Seara se ajunge la destinatie in functie de trafic si de formalitatile vamale.

TARIFUL INCLUDE :
-
Transport cu autocar licentiat 2^- 3* cu aer conditionat.
- 5 cazari cu mic dejun in hoteluri 3*   
- Ghid insotitor din partea agentiei ;                                                                            
- Vizitele la obiectivele turistice cuprinse in program;                                      
- Tururi panoramice in Budapesta si Viena;                                                                                                                                                                                                                      

TARIFUL NU INCLUDE:
- Taxele de intrare la obiectivele turistice si transportul in comun in orasele italiene;
- Taxa de oras (unde este cazul) se achita de turist la hotel.
- Ghizii locali atunci cand sunt solicitati (aprox:10 euro/ pers);
- Croaziera pe Dunare cu cina traditionala (28 euro);
- Deplasare cu trenul din Padova la Venetia (10 euro)
- Optional, cu vaporasul la Murano si Burano
-
Programele optionale –tarif orientativ.
- Asigurarea  storno si medicala (optionale), dar recomandate;
- Tot ce nu este specificat la “tariful include”

SUPLIMENTE SI REDUCERI:
- supliment tarif camera SGL -80  euro;
- copil 0-11.99 ani-reducere 40 euro fata de tariful unui adult (pentru copiii care stau in camera cu doi adulti).

Conditii de plata  rezervarile cu reducere early booking.
Confirmarea rezervarii se va face doar in baza platii avansului de 20% din valoarea totala a serviciilor in maxim 3 zile de la emiterea facturii. Diferenta de 80% se va achita astfel: 30% pana la expirarea perioadei de Early Booking specificata in oferta, iar diferenta de 50% cu 21 zile inaintea datei de plecare.

OBSERVATIE: Anularea excursiei datorata nerealizarii grupului minim de 30 persoane implica informarea turistului cu 15 zile inaintea plecarii.

NOTE:
Conform normelor internationale este interzis accesul autocarelor in zonele turistice , accesul facandu-se doar pietonal sau cu mijloace de transport in comun (tram, pullman),
-Ghidul roman conform normelor europene nu are voie sa dea explicatii la obiectivele turistice.
-Excursiile optionale precum si alte servicii turistice care nu sunt mentionate in  “Pretul include“ vor fi achizitionate de la insotitorul de grup, iar in cazul in care turistul nu se prezinta la programul optional achizitionat, din alte motive decat cele de sanatate atestate de medicul local, turistului nu i se va rambursa suma platita!
-Pachetele turistice se pot plati si in lei la cursul BNR  din data efectuarii platii +2% - coeficient de risc valutar.
-Programul excursiei poate fi modificat de catre agentia de turism organizatoare (touroperatoare)   (efectuandu-l in integralitatea lui) si a serviciilor (autocar, hotel, restaurant, etc.) oferind servicii sililare,  in situatii exceptionale.
-Agentia NU raspunde in cazul in care autoritatile de la punctele de frontiera si/sau ambasadele refuza primirea / acordarea vizei, si/sau parasirea  teritoriului.
-Clasificarea unitatilor de cazare dintr-o alta tara corespund  normelor  locale de clasificare.
-In cazul in care cazarea nu este facuta la unitatea de cazare specificata in program, agentiei ii revine datoria de a caza turistii la conditii  similare celor contractate.
- Pentru minorii care sunt insotiti de un singur parinte, acesta va trebui sa prezinte, politiei de frontiera, acordul parental al celuilat parinte, care nu insoteste minorul – acordul se obtine de la notariat. Minorii care calatoresc neinsotiti de nici unul dintre parinti trebuie sa prezinte acordul ambilor parinti, iar persoana care ii insoteste, trebuie sa prezinte cazier judiciar. Pentru mai multe informatii va rugam sa accesati www.politiadefrontiera.ro!
-Pentru trecerea punctelor vamale va rugam sa aveti in posesia  dvs. pasaportul turistic / cartea de identitate valabil/?  minim 6 luni de la data iesirii din tara!
-In cazul in care turistul detine act de identitate tip buletin (cu file) agentia vanzatoare este obligata sa informeze turistul ca la punctele de trecere a frontierelor nu se accepta acest tip de document ce atesta identitatea turistului!-Pentru rezervarile efectuate in perioada de reducere  si/sau  de acordare a bonusurilor, acestea nu permit anulari.
-Turistii care au achizitionat un pachet turistic ce include transportul, sunt rugati sa se prezinte cu 20 minute inainte de ora stabilita. GRUPUL NU VA ASTEPTA TURISTUL / TURISTII  CARE  INTARZIE LA IMBARCARE!
-DE RETINUT!!! Intrarile la cazare se fac dupa ora 12:00. Iesirile de la cazare se fac la ora 10:00.