Sfaturi de călătorie cu mașina de familie: Călătorind cu copiii

Estimated read time 4 min read

Călătoria pe distanțe lungi în mașină cu copiii poate fi stresant. Dacă este planificat corect, îl puteți face fără probleme și distractiv atât pentru dvs., cât și pentru copii. Iată sfaturi și liste de verificare pentru călătoriile pe distanțe lungi cu mașina în siguranță și distractive cu copiii mici.

1. Organizare: Cea mai importantă parte a oricărei călătorii este organizarea și menținerea totul organizată. Folosiți câte Ziploc doriți. Va fi de mare ajutor pentru a menține lucrurile separate și organizate. Un ziploc separat pentru toate medicamentele, altul pentru șosete mici etc., altul pentru biberoane/tetine, unul pentru ustensile pentru bebeluși și așa mai departe.

2. Igienă și curățenie: Copiii pot crea și genera multă mizerie. Indiferent dacă scutecele lor sau aruncă mâncare în jur. Cumpărați saci de gunoi parfumați de la magazinul de dolari. Sunt cam 50 pentru un dolar. Sunt foarte la îndemână și țin departe de mirosuri. Nu este nevoie să irosești bani pe pungi scumpe de gunoi pentru scutece sau alte pungi parfumate.

3. Timpul de alăptare: Dacă sunteți cu sugari și ei doar alăptează sau pe biberon, puteți face în mașină sau într-o zonă de odihnă. Dacă bebelușul este pe biberon sau folosește hrană în borcane, păstrați căptușeală pentru biberoane și ustensile de unică folosință. Puteți păstra o cană mică de plastic pentru a amesteca cerealele sau puteți scoate mâncarea și apoi o aruncați când este gata. Acest lucru vă va menține mașina curată și va reduce nevoia de a spăla lucrurile pe loc. Lăsând astfel mai mult timp pentru distracție. Nici acestea de unică folosință nu costă atât de mult.

4. Luarea de pauze: aș sugera să faceți o pauză în zona de odihnă, unde există puțin mai mult spațiu pentru ca copiii să-și folosească energia. Pentru bebelușii care se târăsc, aduceți o cuvertură mare. Pentru ca ei să poată folosi asta pentru a se târâi și nu trebuie să vă faceți griji că se murdăresc într-un loc care ar putea avea atât de mulți germeni. Pentru copiii mai mari poate doriți să faceți o pauză la McDonald’s sau acele locuri în care există zone de joacă. Îi poți menține entuziasmați amintindu-le de viitoarea zonă de joacă.

5. Jocuri și delicii: Veți găsi multe resurse pe internet despre jocuri și activități pe care le puteți face în mașină pentru a ține copiii ocupați. De asemenea, aș sugera să aduceți niște pungi cu bunătăți pentru ca copiii să le deschidă la destinație. Sau faceți-i entuziasmați de o activitate pe care o veți face sau de un film pe care îl veți viziona când ajungeți la destinație.

6. Sănătate: În timpul călătoriilor și în special cu copiii, cineva poate uita să aibă grijă de sănătate. Încercați să mâncați cât mai mult sănătos din mers. Încercați să mâncați cel puțin o masă sănătoasă pe zi. Păstrați nucile și fructele uscate la îndemână pentru a le mânca. Vă va energiza în timpul călătoriilor lungi și vă va întări și sistemul imunitar.

7. Confort: Nu în ultimul rând important este confortul și siguranța călătorilor. Dacă aveți un însoțitor care poate conduce, schimbați șoferul. Păstrați la îndemână ochelari de soare, umbrele de soare, șlapi orice care vă face confortabil în timp ce conduceți și folosiți-le.

Ați putea dori, de asemenea

+ There are no comments

Add yours