Cum să distrați copiii într-un avion

Estimated read time 3 min read

Ca să afirmăm evident, de la inventarea avionului, turismul a crescut în întreaga lume și, deși de multe ori zborurile sunt lungi, acest lucru nu ne-a împiedicat să vizităm multe țări.

Cu toate acestea, oricât de mult ne-ar plăcea să facem turul lumii, să petrecem între opt până la douăsprezece și chiar mai multe ore, închiși într-o zonă restricționată, nu este situația ideală pentru noi ca adulți și mai ales pentru copiii noștri. Cu toate acestea, țara sau locația care așteaptă de cealaltă parte, merită de obicei orele de călătorie.

Cu toate acestea, pe măsură ce călătorim cu ei, îi putem distra în următoarele moduri.

Ce este furnizat la bord

Unele avioane sunt echipate cu mini monitoare de televiziune cu acces la cele mai recente filme pentru copii. Prin urmare, dacă nu avem obiecții cu privire la vizionarea acestor filme, am putea să ne întrebăm despre această funcție înainte de a rezerva zborul.

Dacă optăm pentru aceasta, este o idee bună să-i încurajăm să-și întindă brațele și picioarele în timp ce stau și stau în picioare, la fiecare cincisprezece minute.

Cărți și Artă

Acesta este, de asemenea, un loc bun pentru ei să citească o carte nouă, adică dacă le place să citească.

De asemenea, am putea lua unele materiale de artă, cum ar fi hârtii, markere, creioane etc.

În plus, în prealabil, ne-am putea gândi ce să facem cu materialele de artă, de exemplu, am putea face niște cărți poștale, desena, precum și niște animale de hârtie și alte lucruri pe această linie.

Am putea avea, de asemenea, câteva cărți de colorat, precum și truse de artă preambalate.

Jocuri de masă

Acesta este, de asemenea, un moment bun pentru a juca jocuri de societate. Totuși, am putea ține cont de faptul că există spațiu limitat în avion, așa că, atunci când alegem jocurile, am putea ține cont de acest lucru.

Dormi

De asemenea, i-am putea încuraja să doarmă, mai ales dacă zborul este în timpul nopții. S-ar putea să fie atât de entuziasmați încât s-ar putea să nu vrea să doarmă, dar, stabilirea dispoziției potrivite desenând umbra, dacă stau lângă o fereastră și alte lucruri de-a lungul acestei linii ar fi de ajutor.

Vorbi

Aceasta este și o altă oportunitate pentru noi de a petrece timp de calitate cu copiii noștri și, în funcție de vârsta lor, le putem împărtăși povești din trecutul nostru. Le-am putea împărtăși cu ei diferențele dintre viețile noastre de astăzi, comparativ cu cele din trecut.

În plus, am putea vorbi despre lucrurile pe care intenționăm să le facem când ajungem la destinație.

Ați putea dori, de asemenea

+ There are no comments

Add yours