Sfaturi de călătorie în Africa atunci când vizitați Reunion

Estimated read time 5 min read

Reunion este o insulă născută dintr-un vulcan, face un paradis tropical destul de neobișnuit. Reuniunea este alcătuită din două mari lanțuri muntoase, Vârful Zăpezilor și Vârful Furnalului, despărțite de Câmpie. Caracteristicile unice sunt plajele cu nisip negru și Circurile impunătoare, o curiozitate geologică care acționează ca amfiteatre naturale.

Deși o insulă franceză, trei secole de istorie au dus la un amestec de diversitate culturală cu locuitori un amestec armonios de francezi, indieni, malgasci, africani și chinezi. Datorită acestui fapt, cultura, religia și bucătăria sunt primordiale. Mâncarea delicioasă și pumnurile puternice fac parte din stilul de viață, cu festivaluri religioase care au loc aproape întotdeauna.

Pe lângă aceste atuuri, Reunion este cunoscută și pentru parfumurile sale rare, culorile exotice, vanilia Bourbon, nenumăratele activități sportive, apa caldă pe tot parcursul anului și cascadele. Este o invitație pentru toți, inclusiv pentru luna de miere, scafandri, drumeți și alte tipuri de în aer liber, să evadeze la farmecul său special.

CAPITAL:

St-Denis

CLIMAT:

Fierbinte, tropical. Cel mai bun moment este mai-noiembrie (sezon mai rece, uscat), deoarece decembrie-feb este cald și umed și pot apărea cicloni. Plouă peste tot, cu excepția iunie-aug.

VALUTĂ:

1 euro = 100 de cenți. Principalele carduri de credit sunt acceptate în toate unitățile importante: restaurante, hoteluri, benzinării și cabinele de taxare. Cel mai bine este să faci schimb de valută la băncile mari din centrul orașului sau într-o zonă financiară. Dacă se schimbă doar o sumă mică de bani, cursul de schimb al banilor hotelului poate fi adecvat. Cecurile de călătorie sunt recomandate în euro.

ELECTRICITATE:

20 volți, 50 Hz. Prizele sunt în principal rotunde cu 2 pini.

SĂNĂTATE:

Este necesar un certificat de vaccinare împotriva febrei galbene de la călătorii cu vârsta de peste 1 an care provin din zonele infectate. Vizitatorii sunt sfătuiți să ia măsuri de precauție înainte de sosire împotriva tifoidei, poliomielitei și hepatitei A. Alte probleme de sănătate sunt gripa (riscul se extinde pe tot parcursul anului). Apa de la robinet este sigură de băut.

LIMBA:

Limba oficială este franceza. Reunion/creolul francez este vorbit pe scară largă și tamil de unii.

SĂRBĂTORI LEGALE:

Ziua de Anul Nou (1 ian); Luni de Paște (12 apr); Ziua Muncii (1 mai); 1945 Ziua Victoriei (8 mai); Ziua Înălțării Domnului (20 mai); Luni Pentecoste (31 mai); Ziua Bastiliei (14 iulie); Adormirea Maicii Domnului (15 aug); Ziua Tuturor Sfinților (1 noiembrie); Ziua Pomenirii (11 noiembrie); Abolirea sclaviei (20 dec); Ziua de Crăciun (25 decembrie)

CUMPĂRĂTURI:

broderie; dantelă; bijuterii din corali; articole de coș; articole de modă locale și pariziene; sculpturi/mobilier din lemn; rom, vanilie si extracte de vetiver, muscata si ylang-ylang.

CONVENȚII SOCIALE:

Religia este 94% romano-catolică, alte credințe includ hindus, islam și budism. În timp ce vă aflați în templul tamil, respectați-i sfințenia și nu purtați piele. Afacerile se desfășoară în limba franceză și nu sunt disponibile servicii oficiale de interpret. Literatura comercială ar trebui să fie și în franceză. De obicei nu este necesar un costum.

DIFERENTA DE TIMP:

GMT +4

BASCULARE:

Practicat pe scară largă. Zece la sută este comun.

DESCRIEREA TOP ZECE ATRACȚII:

Saint-Denis:

Capitală și cel mai mare oraș francez de peste mări; mai multe atracții istorice, religioase, culturale și naturale, de ex. Catedrala Saint-Denis, Route de la Montagne, Piața Mare, Piața Mică, Muzeul de Istorie Naturală, templele tamil viu colorate, moschei, pagode budiste, Artotheque, faleza Barachois, case creole și Grădina Botanică Jardin de l’Etat.

Sfântul Paul:

Nu ratați piața stradală, un tur al vechiului Saint-Paul, Le Bernica, cimitirul de la malul mării, prima peșteră a coloniștilor francezi, Petite-France și Maïdo.

Saint-Gilles:

Vizitați Grădina Edenului, Muzeul Villèle, Visiobul Reunion, unde puteți descoperi fundul mării, precum și piscine naturale.

Etang-Sale:

Vedeți sanctuarul de păsări din pădurea Etang-Sale, Le Grouffe, care este o prăpastie și plaja cu nisip negru.

Saint-Pierre și sudul:

Cele mai mari atracții ale Sudului sunt coasta și pădurile sălbatice; Petit Ile este liniștit și plin de flori, în timp ce Saint-Philippe este o stâncă enormă bătută de mare; Grand Brûlé are pante marcate de lavă; Saint-Pierre este o stațiune de pe litoral; vezi și Exotica, Grădina de mirodenii și parfumuri, Sala de expoziții Wild South etc.

Est:

Orașele Saint-Benoît și Sainte-Rose au fost arse de lavă în anii cincizeci și, respectiv, șaptezeci; vezi vegetație luxuriantă și cascade; în Saint-André, vedeți Vanilla House, templele tamile de-a lungul drumului, biserici, capele și sate locale autentice; vezi si Sainte-Suzanne si Bras-Panon.

Vulcanul:

Cuptorul este unul dintre cele mai active din lume; descoperiți-l călare, cu bicicleta de munte, cu mașina urmând Vulcan Road sau pe jos, mergând pe unul dintre mai multe trasee de drumeții; de la marginea unui belvedere Pas de Bellecombe de 300 de metri înălțime, puteți privi conul aproape perfect al Vulcanului, culminând la 2631 de metri; Volcano House este pentru cei care doresc să afle mai multe despre vulcani.

Ați putea dori, de asemenea

+ There are no comments

Add yours